Karin Rask soovitab kolada laatadel!Foto: Foto: Laura Strandberg
Uudised
2. juuli 2018, 10:01

Karin Rask: laadalt saab häid kontakte!

Näitleja ja Kalamaja Printsessi looja Karin Rask armastab külastada erinevaid laatasid. Kohe saad teada, miks talle laadad nii väga meeldivad.

Karin Rask:

"Olen oma brändi Kalamaja Printsessiga osalenud mitu aastat Disainikeskuse korraldatud Disainiturul ja vahel harva mõnel väiksemal laadal, näiteks Draamateatri Jõulusahvril.

Minu kogemused on suurepärased – kui turg on hästi korraldatud ja sinna tuleb palju rahvast, kes on disainihuvilised ja taustaks mängib mõnus muusika, on kõigil väga hea tuju. Inimesed on tavaliselt avatud ja tunnevad huvi müüdava vastu. Ma jutustan rõõmuga kõigiga pikalt ja tutvustan oma brändi filosoofiat. Niimoodi suheldest tunnen, kuidas aeg lendab.

Minu jaoks on oluline ikka midagi müüa ka, aga täpselt sama olulised on need inimesed, kes hiljem minuga ühendust võtavad ja midagi lapsele või endale teha soovivad.

Ehkki ma ise ei ole laatadel suur ostja, jätan alati meelde, kui miskit huvitavat näen ja otsin pärast inimese üles. Sellepärast on mul alati väga hea meel, kui keegi minugagi hiljem ühendust võtab – järelikult neile väga meeldib mu töö! Nii ongi laat lisaks heale meeleolule ka suurepärane võimalus leida uusi kontakte!”

Miks minna üldse laadale?

… leiad sealt omanäolisi rõivaid või asju koju, mida kuskilt mujalt ei leia.

… ükskõik, kas ostad sealt vana või uue asja, laadamälestus teeb ta eriliseks.

… saad küsida asjade kohta asjatundjalt.

... saad häid kontakte tulevikuks.

…paljudel laatadel on ka vahva meelelahutusprogramm.

… seal on nii vahva ja saad palju häid emotsioone!