Maailm

FOTOD | Hispaania võtab vastu migrandid, kelle Itaalia ja Malta ära põlgasid (137)

LISA KOMMENTAAR

arvaja18. juuni 2018, 10:33
jumal tänatud, et leidub neid, kes sõrad vastu ajavad, aga kahjuks töllakad rikuvad ikka asja ära!
"aidata vältida humanitaarkatastroofi"18. juuni 2018, 08:19
See on sama, mis hüpata alla näiteks Türisalu pangalt, ja loota, et suudad lendu tõusta.
(äkki annab miski taevane jõud selle ajaga tiivad)
Äka kingi mitte kala, vaid kingi hoopiski õng!18. juuni 2018, 08:58
Ei tule mitte tagajärgi siluda vaid keskenduda algpõhjusele. Aga see on selge - kontrolli alt väljunud sigivus ning iive. Emake loodus kontrollib mõnes piirkonnas tekkivat mõne liigi ohtlikku vohamist nii taudide leviku kui ka näljaga.
Euroopa vagad põ.rundpead on selle aga ära nullinud, saates sinna aastakümneid tuhandeid tonne tasuta raviméid ja miljoneid tonne toiduabi. Ja rahvastik on poolsajandi jooksul neljakordistunud. Selle eksisteerimiseks puudub kohapeal aga majanduslik baas. Ja eba kohalikud õppida ning tööd teha ei tahagi. Hõlpelu on mugavam. Ja rahva arv on kasvanud sedavõrd, et isegi humanitaarabi seda paisuvat biomassi enam ära toita ei suuda. (iidne tarkus - ära kingi mitte kala vaid kingi nälginule õng!)
Nee.guste loogika on lihtne. Kui enam piisavalt tasuta süüa ei anta (millega ollakse aastakümnete jooksul juba ära harjunud), siis läheme ning võtame ise, mida meile vaja. Ning kui vabatahtlikult ei anta ning meid saab seal piisavalt palju, noh, siis võtame kas või jõuga!
Kümnete või sadade miljonite massirännet takistab esialgu veel mitme tuhande kilomeetriline Sahaara kõrb. Seejärel Vahemeri. Kuid kahjuks ei oska Euroopa juhid seda looduse kingitust, looduslikku tõket kuidagi hinnata. Vaid teevad kõik selle neutraliseerimiseks.
Moderaator korjas uuesti ära. 18. juuni 2018, 09:05
Kahjuks on võimatu eslgitada mõningaid bioloogia algtõdesid. loiikide iivet,emakese looduse poolset looduslikku isereguleerimist ja selle mõtlematu ignoreerimise nig rikkumise tagajärgi. Ja kuhu nibg milleni see viib. Samuti mõningate piiratud mõistusega poliitikute lühinägelikkuse vilju.
Eriline kuritegu on aga korrata iidset vanasõna, et ära anna nälginule mitte k a l a, vaid anna talle õ n g!
puhkuse18. juuni 2018, 02:13
reise kallid sõbrad ärge ispaanijasse enam planeerige, mõni sõidab niiguinii noaga sisse
Järekordne kurb päev Euroopa jaoks18. juuni 2018, 00:03
Riigid kes neid niinimetatud pagulasi vastu võtavad ärgu tulgu pärast vinguma, et nemad ei saa enam hakkama ja, et teised peaksid ka ''pagulasi'' vastu võtma, neile riikidele tuleb selgelt välja öelda: Ise olid loll ja võtsid need hullud oma riiki ja nüüd vaata ise ka kuidas nendega hakkama saad.
Jälle ajupesupilte pandud!17. juuni 2018, 20:37
Enamus nendest "põgenikest" on hoopis ju noored täies elujõus, firmariietes ja heas toitumuses mehed kes peaks oma kodumaid üles ehitama või vabaks võitlema mitte Euroopas parasiteerima ja sigadustega tegelema.
vahemere tõmbetuules 17. juuni 2018, 17:51
ulbib sihitult m/nigrant
väga heas (2)17. juuni 2018, 17:07
toitumuses need "abivajajad". Omas kodus ei viitsita midagi teha, muudkui rändama, nagu nomaadid kunagi. Ei neist tööinimesi saa, ammugi heaoluühiskondades, kus kohalik töötab juba üle pensioniea, omad noored ei jõua tööturule, nendegi seas hulk mugavuspagulasi. Ühtlustumine, ka hariduses... Veel tööturul olijaid maksustatakse üle võlli, ikka nende "tulijate" nimel ja maksustajate heaks. Kas ongi nii küüniline... aga elu on ju lill, pildiltki näha.
!!!17. juuni 2018, 16:35
Pedro on ikka üks pedro! Omal ajal kulus hispaanlastel 700 aastat ränka võitlust, kui nad mauri vallutajad ning islami oma maalt välja ajada suutsid. Rekonkista lõppes alles 1492.a. islami viimase tugipunkti Grenada linna ning kindlus tagasivallutamisega.
Hispaania rahvuskangelane rüütel Rodrigio Diaz de Vivar (tuntud rohkem austava hüüdnime El Cid järgi) pööraks end vist hauas ümber, kui sellest veel kuuluks. Kas ta sellepärast aastakümneid ränka võitlust pidas, et nüüd mingi Pedro ta elutöö maha p a r s e l d a k s?
Aga teisalt, eestlasena peaksin ma vist pigem vist hoopiski röömustama, et keegi Pedro na ise vastu võttis (ilmselt vist kangekaelse Kataloomia ümberrahvastamiseks). Sest kui kõik Euroopa riigid oleksid neist keeldunud, siis oleks Brüssel nad lõpuks vaat t meile pähe m ä ä r i n u d. Ei meie kannuseid teenida ihaldavatest poliitikutest ei oleks vastuvaidlejaid saanud. Oleksid veel tänanudki olnud ning lisa juurde palunud.
baphomet17. juuni 2018, 17:05
Maurid said vallutada tänu gootide seas eksisteerinud reeturitele.
Tea, kas praegu analoogne värk...
Ajaloo huviline17. juuni 2018, 18:03
Juudaseid on alati onud. Hoopis rohkem on võite saavutatud äraandjate abil, kui sõjaõnne läbi. Näiteks oli kuulsa Makedoonia Aleksandri isa kuulus väejuht, Philippos. Kes vallutas ning alistas oma eluajal terve rea Kreeka linnriike. Kuuldavasti temale kuulubki ka vaimuka lause, et ei ole olemas nii kõrget linnamüüri, millest kullakottidega eesel üle hüpata ei suudaks. Sest milleks tormijooksul sadu või isegi tuhandeid oma ustavaid ning väljaõppinud sõdalas kaotada, kui vaid piisab paarist kullakotikesestki, et piiratavas kindluses trobikond müüdavat kaitsjat ära osta, nii et nad öösi salaja mõne värava avaksid
Hispaania võimuvahetusest siis nii palju kasu ongi17. juuni 2018, 15:02
Oma linnadel Ceuta ja Melilla aafrikas võetakse maha traataiad kiiremas korras,tere tulemast siis euroopasse kes vaid viitsib...ehk oleks aeg ma piirid sulgeda,sest hispaania saadab kogu lainetuse üle euroopa,sest ega sotsid muust hooli nagu näha? https://www.thelocal.es/20180614/spains-new-interior-minister-just-promised-to-remove-razor-wire-at-...
piltidelt näha17. juuni 2018, 14:54
kuidas on punnpõskedega ja hästiriietatud majanduspõgenikud.Terve idakeskus on neid täis päise tööpäeva ajal.
mida kirjutab 17. juuni 2018, 14:09
Banderoll sadamas "Tere tulemast koju!" 630 saabujat 26 riigist, neist 450 meest, 80 naist, 89 alaealist ja 11 last vôtab vastu lôplikult Prantsusmaa. Mobiliseeriti 550 politseinikku ja 470 tôlki, pluss 2320 vastuvôtjaid. Nagu kirjutab üks prantslane, et Euroopal on tarvis jalgpallureid.
Itaalia siseminister teab17. juuni 2018, 16:32
mida räägib,tsiteerides artiklit..."While the Aquarius is sailing towards Spain, two other Dutch NGO operated vessels (Lifeline and Seefuchs) have arrived off the Libyan coast, to wait for their human cargos once the people smugglers abandon them," Salvini said in a Facebook post. https://www.thenational.ae/world/europe/spain-says-france-to-take-in-aquarius-ship-migrants-1.740880 Tegemist on ikka üleeuroopalise inmkaubanduse grupiga ja kedagi ei huvita nende kriminaalne tegevus.
Kapten17. juuni 2018, 13:25
...mitte laeva ei päästetud vahemerelt vaid laev korjas migrandid liibüa rannavetest ise peale.
Silk17. juuni 2018, 13:02
Olen ùsna palju maailmas ringi reisinud ja ùht teist näinud. Võtame kasvõi selle Hispaania. Juhtusin olema seal Päikeserannikul, kui neil oli suur politsei op illegaalide kiinni nabimiseks. Sellest kuulutati muidugi telekas jne. Noh ja mis sellest tolkku oli? Igal õhtul mùùsid mustad oma piraatkauppa seal kus turistid liikusid, naised mùùsid ennast tänavanurkadel ja kaklesid nii,et karvad lendasid ja rusikad välkusid, kui mõni vale rivaal julges nende territooriumile tulla. Mehed mùùsid narkotse ja ennast. Aga vot sellel õhtul,kui pidi olema politseiop, polnud mitte kedagi😆 Järgmine päev olid aga kõik jälle oma "tööpostidel" No millist kasu on riigile sellistest inimestest?Maksavad nad äkki makse? Rääkisin ùhe musta mehega,kes puukujusid mùùs. Ta ùtles täiesti siiralt, et pùùab teemida raha selleks,et saata see oma kodumaale vennale,et see saaks maksta smurgeldajale ja ka Euroopasse pääseks. Tehke ise omad järeldused.
Taavi Värk17. juuni 2018, 12:56
Film "Killing Europe", muidusööjatest ja vägistajatest
youtube.com/watch?v=UOdB5k1iFVs
Scaramanga17. juuni 2018, 12:50
Ühele immigrandile kulub läänes 30 000 eurot aastas !
Nii et ühe päevaga võetud kohustus on 18 870 000 eurot aastas :) naisss.
hispaania hakkab ehitama17. juuni 2018, 12:48
laev pambuste koormaga saabus sadamasse.
Scaramanga17. juuni 2018, 12:46
Miks neid ahve Tuneesiasse või Alzeeriasse ei viidud ? Need riigi on palju lähemal kui Hispaania !?
Täis P@sk17. juuni 2018, 12:34
loodetatavasti17. juuni 2018, 12:54
algab seal peagi kodusõda.
Kahju17. juuni 2018, 12:28
Komm jälle eemaldatud ar.gade ja ala.tute adminnide poolt. Kuid Euroopa juhtkond ongi pime, sest näeb vaid raha numbreid. Ja sellise musta liha trantsportimine Euroopasse on tulus äri. Mis pean siin nende ah.vide Euroopasse toomisele kiidulaulu laulma või, et kommi maha ei võetaks. Sõnavabadus, demokraatia?
noh17. juuni 2018, 12:57
täna veel ei panda sind eestis vangi, kui islamit ei armasta ja sõna võtad, homme ei pruugi see nii olla. on juba pandud nii inglismaal tommy robinson kui soomes ilja janitskin. ilmselt on mujalgi, lihtsalt meedia ju ei räägi sellest, europarlamendis kui üks rahvaesindaja üritas rääkida sellest, et tommy robinson pandi sõnavabadust rikkudes vangi, siis tema mikrofon lülitati lihtsalt välja, vot nii kaugel oleme juba euroopa nõukogude liidus. hullem kui NL, hullem juba.
äril17. juuni 2018, 13:00
on siin teisejärguline osa.Tegelikuks eesmärgiks on korraldada rassidevahelised tapatalgud.Eelnev "mainekampaania"on lähis idas läbi viidud.Praegusel ajal toimub vihase rahvamassi transport euroliitu.Muuseas Rootsi riik korraldab põgenikele regulaarselt relvade käsitlemise ja laskmiskursusi.Meie kaitseliitlased viivad läbi õppusi,kuidas pagulastevastaseid rünnakuid tagasi tõrjuda.Järeldused tehke ise.
BBC: Ceuta and Melilla: Spain wants rid of anti-migrant razor wire17. juuni 2018, 12:22
https://www.bbc.com/news/world-europe-44485995
:D
Spain's new interior minister has vowed to do "everything possible" to remove the "anti-migrant" razor wire fences, which separate Morocco from the Spanish territories of Ceuta and Melilla.
kaitsejõudude peastaabile ja politsei ja piirivalveametile teadmiseks17. juuni 2018, 14:58
okastraat piiritõkkeribal ei kuulu nüüdsest euroopalike väärtuste hulka!
sellest sammust tuleb ilge 17. juuni 2018, 15:59
JAMA,nende linnade ümber on ju terved telklinnakud elukunstnikke ootamas euroopasse pääsu. http://www.france24.com/en/20140626-focus-spain-morocco-ceuta-melilla-europe-immigration-common-poli...
Tiit17. juuni 2018, 12:09
Hoidku siis need heaolupogenikud enda juures, söötku ja jootku neid, mitte ärgu lasku neid mööda Euroopat ringi luusima.
Mädanik 17. juuni 2018, 11:54
Ilusad ja tulised lõunamaised naised on väärt seltskond ja võiks siingi koha leida meie eestimaal.
11.5417. juuni 2018, 12:24
Kahjuks oli neid "ilusaid ja tuliseid" vaid 7 ja needki olid juba rasedad. Lisaks 11 last ja ülejäänud habemega "alaealised" vanuses 20-50.
eks need17. juuni 2018, 12:59
11 last olidki 17 jutu järgi, tegelikult muidugi 25, aga no paberid kadusid ära. hea, et iphonedki alles jäid, vaesekesed, nii kahju neist.
piltt on fake17. juuni 2018, 12:58
naisi tuleb sealt vahel harva mõni üksik, isegi imestan, et nad neid nii palju korraga on pildile leidnud.
aga17. juuni 2018, 13:02
tulised nad on küll.Need allahi sünnitusmasinad lõikavd meid tulevikus nagu lambaid!
Andres17. juuni 2018, 13:34
ära mädanda17. juuni 2018, 16:02
Ex-soomlane17. juuni 2018, 11:34
Hästi, Hispaania saa tuumafüüsikud, professorid ja masinainsenerid. Hakkab majandus kasvama kiiremini.
igipõline17. juuni 2018, 11:44
tulge kõik, rikkad ja vaesed, iseasi on see,kuidas hakkama saada
ei saagi aru17. juuni 2018, 11:32
mis või kes päästeti?
tere tulemast17. juuni 2018, 11:57
mul ka aia äärne tanavas sõnnikut täis, kuid pole töötegijaid
loll17. juuni 2018, 11:31
ei õpi ei teiste ega oma vigadest...
Kõik:17. juuni 2018, 11:27
Abivajajaid tuleb aidata nende endi kodus!
väga hea uudis17. juuni 2018, 11:49
las võtavad. vähemalt eestisse ei toodud, meili pülisrahvast niigi vähe, ei teagi kellega abielluda
Mädanik 17. juuni 2018, 11:56
Meie rahva oma viga kui põlisrahvast vähe siis tulebki võõraid juurde tuua et elu välja ei sureks.
maali17. juuni 2018, 12:09
iga riik peaks vabalt saama valida keda juurde tuua
ammu aeg17. juuni 2018, 12:20
elu ümber korraldada "mõistliku asustustiheduse" põhimõtetel, mitte järjest inimeste arvukust suurendada
to maali17. juuni 2018, 13:02
aga meie ju valimegi, et tuua moslemeid. meil on demokraatia, meie oleme valimistel andnud oma hääle, et rattad ja muu sopp meie eest selliseid otsuseid teeksid. nüüd nad teevadki, tuleb rahul olla. varsti on meile tulemas suurem noos pagulasi, muide. praegu valmistatakse pinda, et söödavaks teha rahvale ja ekret mõnitada.
multikulti tolerast18. juuni 2018, 16:48
Põlisrahvas peab oma iseseisva elu alustamiseks ISE elamise üürima või ISE pangalaenu võtma, millegipärast ei anna Eesti riik eestikodanikele tasuta elamispinda ega taga elamiskulude kinnimaksmiste teiste maksumaksjate arvelt. Mis puutub kodu kaotanud inimeste "abistamist", siis vabandage väga, Eesti riik ja eesti poliitikud ei aidanud neid kodanikke, kes omandireformi käigus kodust ilma jäid, neile öeldi, et vaba turumajandus, vaadake ise kuidas hakkama saate. Aga kui nüüd neeger peaks ise hakkama saama, siis tuuakse "solidaarsus" välja...
valge17. juuni 2018, 11:51
abivajajaid ei ole kohustus aidata
17. juuni 2018, 11:27
Kuhu peideti artikkel lastest,kes käskisid Aafrikasse roomata kellelgi ?
/-le17. juuni 2018, 11:52
On olemas, aga te otsige, kui huvi pakub, muudkui otsige!
roomajatele17. juuni 2018, 11:52
muutus17. juuni 2018, 12:22
sade17. juuni 2018, 11:25
Kõik naised on mahtunud ühele pildile! 629-st....
ma17. juuni 2018, 11:23
ei saa aru miks neid ei saa tagasi saata.raisake see raha prem selle peale,et nad saaksid oma kodus paremini hakkama.
aga vaata õhtulehte17. juuni 2018, 11:31
millised valetajad, nagu oleks nende loomade hulgas tulnud naisi :D tegelikult tulevad noored mehed euroopat hävitama. aga inimestele jäätekse mulje, et tuleb naisi. ikka siqadus ja propaganda, ei mingit eetikat ajakirjanikul.
Jah....17. juuni 2018, 11:10
Belgias tahavad moslemid välja kuulutada sariaadi, sest polevat võimalik, et naised ja mehed sõidavad ühes bussis. Eks varsti on sama teema ka EL peakorteris.
17. juuni 2018, 11:24
Tule sealt ära, mida passid
mis teha17. juuni 2018, 11:25
kui omal maal hakkama ei saa, siis proovigu järgi, mina näiteks oma koduuksest välja ei astuks,, kuna olen oma vtsad kätte saanud
Ilus pilt kohe17. juuni 2018, 11:06
Kui olid pildid sellest "põgenikelaevast", siis sellel olid küll noored tugevad sõdalased, mitte naised ja lapsed.
ujuja17. juuni 2018, 11:02
et siis jopega käiakse seal ujumas ja satutakse merehätta, mille eest peab Euroopa vastutama?
Jälle neile sõnum: tulege aga!17. juuni 2018, 10:51
Need avasuli vastuvõtad riigid peaksid ise edaspidi nendega hakkama ka saama ka edaspidi, mitte mujale EL paigurama.
https://twitter.com/SOSMedGermany
krõll17. juuni 2018, 10:48
Ispaanias on tööpuudus 25%. Noorte seas üle 30% ja nüüd tuuakse veel sisse harimatuid, teist usku, kristlasi vuhkavaid nn põgenikke. Pildil olevate nägude järgi on kas somaallased, eritrealased, etioopialased. Nendes riikides pole kuskil enam suurt sõda. Mõnes kohas somaalias veel on sõjakoldeid, aga neid on üksikuid. Aafrika rahvaarv kahekordistub iga paarikümne kolmekümne aastaga ja neid Euroopasse tuues kiireneb Euroopa lõpp.
see pole õige pilt, naisi sealt ei tule enamasti, mingi paar %, kui sedagi.17. juuni 2018, 11:33
kõik on isased loomad, kes saabuvad.
multikulti tolerast18. juuni 2018, 16:51
Artikkel on ka hea "paarkümmend tundi merel viibinud". Arvestades kui pika maa pidi see somaallane maha kõndima, et üldse jõuda Liibüa rannikule, siis väike värskendav merereis on ju lausa puhkuseks. Vabandust, aga miks see somaallane ei võiks asüüli taotleda näiteks Saudi-Araabiast või Egiptusest või Sudaanist , Aafrika on ikka väga SUUR KONTINENT...
veelvõiks tulema hakata17. juuni 2018, 10:47
siia poole 39 miljonit Hiina põgenikku, 1,2 miljonit Mehhiko pagulast, 34 miljonit korea pagulast - siis saaks teada, millal kohalikel hamstritel põsel piisavalt punnis on, et enam hül gemöla suust välja ei aja.
123 saatjata alaealist???17. juuni 2018, 10:37
Et siis üle saja teismelise paarutas kummipaatidega ilma vanemateta koos täiesti võõraste täiskasvanutega Vahemerel ringi või?!
Need "saatjata alaealised" on reeglina juba üsna karvase lõuaga poisslapsed, kellel kõik dokumendid "kadusid ära". Enamus neist on kummalisel kombel sellises vanuses, et paar kuud (ehk siis eeldatav menetlemisaeg) on nad veel alaealised - alaealistesse suhtutakse tunduvalt leebemalt ja võimalus euroopasse jääda hoopis suurem kui täiskasvanul. Nende päritolu ja õiget nime on üsna raske tuvastada, lisaks on nad internetist ja smugeldajatelt saanud piisavalt juhiseid, mida ja kuidas rääkida.
Kuna saabunuid on palju, nendega ei jõuta piisava põhjalikkusega tegeleda, igasugu päringud nende väidetavale kodumaale võtavad aega ja tihti jäävadki vastuseta, siis jääb põhiliseks see mida nad ise kokku patravad. Lisaks kinnitab Abdul Muhammadi juttu ja hiljem Muhammad omakorda raiub et Abdul räägib sulatõtt.
On nad teil jah alaealised.
täpsustaks17. juuni 2018, 10:58
Alaealised on nad niikaua kui vanemad luksuslennukitel järgi tuuakse, siis muutuvad nad täisealiseks , kellel oli seal abikaasa ja lapsed ning eestkostel olevad lapsed. Kui need ka on järgi toodud, siis selgub , et nende sealsest ajukirurgi või inseneri diplomist ei piisa, et kohalikule tööturule siseneda, sest tegelikult nad on kirjaoskamatud. Tagasi neid aga saata ei saa, sest nad on selleks ajaks juba muutunud koduriigis tagakiusatud vähemusseksuaalrühmaks.
hammas hamba vastu17. juuni 2018, 11:35
järelikult mina lähen siis aafrikasse, järgmises elus, sest seal on ju soe ja päike paiatab, ja mitte midagi tegema ei pea, ronin puu otsa ja nii edasi
ära aja17. juuni 2018, 13:05
oma järgmise elu iba, pole sul mingit järgmist elu, katsu siin midagi ära teha.
... ja seitse rasedat17. juuni 2018, 11:13
Nüüd, kui turvalisse laeva on saanud, võiks nad Liibüasse tagasi viia oma perede juurde.
Minu17. juuni 2018, 10:30
arust on need PIIRIRIKKUJAD!
aga 17. juuni 2018, 11:36
soomes just võeti kinni üks venelane, kes tuli venemaa poolt üle piiri ja nüüd kohus karistab täie rangusega piiriületamise eest. selles topeltstandardid siis, et teiselt poolt võib üle piiri vabalt tulla ja kuulutatakse lausa õnnetoojaks ja ümmardatakse.
leo17. juuni 2018, 10:30
Hispaania sotsialistliku - feministliku valitsuse tegevus tuletab meelde, kuidas Prantsusmaal peale natside väljakihutamist suhtuti nendesse prantslannadesse, kes olid saksa okupantidega teinud nn horisontaalset koostööd. Aeti juuksed maha, võeti alasti ja kihutati nii mööda tänavaid, kusjuures rahvas hassetas jaloopis neid sopaga. Hispaanlased peaksid võtma eeskuju
ka eestis17. juuni 2018, 11:37
kahjuks17. juuni 2018, 13:07
on meil neeqrustega sigijad veel lugupeetud inimeste seas. kuigi ei peaks.
häbi17. juuni 2018, 10:23
ja Hispaania oli see, kes korraldas mauride ja... väljaajamise omalt maalt.
soitti17. juuni 2018, 10:36
kui agenda läbi, siis lähevad kõikme rre tagasi.
hispaanija on tallalakkuja17. juuni 2018, 11:40
sinna neegriid vist sobivadki
Ei midagi uut17. juuni 2018, 10:23
Mitte midagi uut selles loos ei ole aga ikka teeb meele mustaks kui loed taolisi uudiseid. Milleks meile (Euroopale) kõik need sõjaväed ja 2% kaitsekulutusi, kui tegelikku kasu neist ei ole.
Aga niipalju on J.Ratase Itaalias käigust kasu küll olnud, et immigrantide ja eestlastest rassistide lood ja uudised on igal päeval erinevates lehtedes väheke aktiivsemalt üleval.
Pille17. juuni 2018, 10:20
Dokumentideta alaealised ajavad juba habet.
Eino Taruk17. juuni 2018, 10:21
Fotod on puhas propaganda. Üles otsitud need mõned naised ja lapsed. See kuidas fotosid tehakse sai paljastatud juba aastaid tagasi, aga midagi pole muutunud.
need, kes 17. juuni 2018, 12:32
jaafrika 17. juuni 2018, 10:13
hispaania küsib varsti abi raha pag, laste jaoks
est17. juuni 2018, 10:09
Euroopat juhivad pankurid, kes on Merkeli pukki pannud. See on korruptsioon kõige kõrgemal tasemel, nii kõrgel et keegi ei julge sellest rääkidagi.
Pankurid või maffia, sinna võib panna võrdusmärgi, need inimesed on haaranud rahavood enda kätte, migrandid on kasulikud, sest see on odav tööjõud, lisaks saab maffia teine haru raha migrantide smugeldamise pealt. Nii et räägime ikka asjadest õige nimega, eestale saab ära teha hääletades EKRE poolt, kes ainukesena eesti erakondadest migratsiooni vastu. Migratsiooni ja must-p seid toetab eestis tavaliselt kõrgharitud, madala ig ga naisterahvas, kellel puudub loogiline mõtlemisvõime.
to est17. juuni 2018, 11:40
ole nüüd, üle euroopa on toetajate hulgas mehi vaat et rohkem kui naisi. noored mehed on puhta alaarenenud ju, ka eestis on ikka avandeid ja koike ja käspereid küllaga. ja kui aktiivsed need poolearulised on!
läks aga modele17. juuni 2018, 11:42
ole nüüd, üle euroopa on toetajaid vähemalt sama palju meeste seas kui naiste seas. noored mehed on puhta aIaarenenud ju tänapäeval, pole neil ei aru ega füüsist enamasti, rootsis politsinikudki p.e.ded ja tantsivad puusi nõksutades tänavatel roosade tutikestega. avandeid, koike, käspereid, nestoreid ja randperesid on kogu euroopa täis.
Kõik naised, lapsed. Tulge siia nurka kokku.17. juuni 2018, 10:09
Teeme paar pilti foobide jaoks.
Eino Taruk17. juuni 2018, 10:22
Just nii see käib. On juba korduvalt tõestamist leidnud aastaid tagasi, aga ei midagi...sama jama läheb edasi.
naine17. juuni 2018, 09:51
meil peaks Mustamäe ümber nimetama N__g_imäeks
Paneks paneks17. juuni 2018, 10:38
võtapa rasiidilt rahapatakas ära - lasnus sib ka paarisaja euro eest rimi kassas.
Miks?17. juuni 2018, 11:02
Linnaosa nimi on niigi väga prohvetlik.
naisele17. juuni 2018, 13:17
A17. juuni 2018, 09:49
No ei saa ikka. Peab kuidagi saama euroopasse. itaalia ungari panid klapi ette aga ooo hispaania lubab ja nagu naksti sealt prantsusmaale mis on maailma kõige liberaalsem riik üldse islandi järel ja sealt põhja poole XD
xMees17. juuni 2018, 09:44
Nad ei põgene ilmaasjata. Respekt Hispaaniale!
zur off17. juuni 2018, 09:47
sa ise ka doo noriäri käpp?
xxxxx17. juuni 2018, 09:51
Huvitav et kurdi naised ei põgene vaid eelistavad relv käes meeste kõrval võidelda.
Qwert17. juuni 2018, 10:01
Ah, et ilmaasjata ei põgene? Huvitav tähelepanek nende va põgenike juures on see, et passi kohta ütlevad kadunud põgenemisel, aga iphone'd on see eest kõigi alles ja töökorras.
Kärnaneärni17. juuni 2018, 10:03
jah,euroopas ei pea tööd tegema,töesti ei pögene niisama,aga pildil on vist ainukesed naised-lapsed,95 prossa on täisjöus mehed
M 17. juuni 2018, 09:42
Euroopa juhtkonnal on sügavalt savi. Ei Macronil ega Merkelil pole lapsi, peale neid tulgu või veeuputus! Kogu asja taga on suured rahad.
mis sest rahast17. juuni 2018, 10:22
kui pole järeltulijaid, hauda kaasa ei võta, surilinal pole taskuid.Saksamaa oleks niigi rikas riik, neile poleks ka abirahasid vaja!? Merkel on oma rahva vaenlane.
see-eest17. juuni 2018, 11:09
ühe teise rahvuse julma kätemaksu teostaja.
raha, ikka raha17. juuni 2018, 11:47
arvad, et merkelitel ja junkeritel jne pole veel piisavalt raha elu lõpuni? ikka juurde vaja.
väga heas17. juuni 2018, 09:39
toitumuses need "abivajajad". Omas kodus ei viitsita midagi teha, muudkui rändama, nagu mustlased. Ei neist tööinimesi saa, ammugi heaoluühiskondades, kus kohalik töötab juba üle pensioniea, omad noored ei jõua tööturule, nendegi seas hulk mugavuspagulasi. Ühtlustumine, ka hariduses... Veel tööturul olijaid maksustatakse üle võlli, ikka nende "tulijate" nimel ja maksustajate heaks. Kas ongi nii küüniline... aga elu on ju lill, pildiltki näha.
17. juuni 2018, 09:30
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Väljas +3017. juuni 2018, 09:34
Kaunis jahe sellele seltskonnale!
Euronews teeb otseülekannet juba 3 tundi...17. juuni 2018, 09:39
Õnnetud võtab vastu just Hispaanias Kataloonia... Au ja kuulsus hädaliste abistajatele!
Teeline17. juuni 2018, 11:21
Millest sa jahud? Valencia ei kuulu Kataloonia alla, vaid on Valencia autonoomse piirkonna Pealinn.
Tegelikult Euronews jätkab otse- ülekandega...17. juuni 2018, 13:32
Oma silm on kuningas. Vaadake ....
to huuled17. juuni 2018, 10:17
Sinu naisel ja tütrel? Arusaadav muidugi, millest sa puudust tunned, kuid need naised jäta rahule. Neil on niigi raske elu olnud. Kupelda oma tütart.
mis teha17. juuni 2018, 11:48
metsloomadel ongi raske elu, aga inimeste sekka pole vaja neid võtta.
Enn17. juuni 2018, 09:27
Hea kui merehädalisi päästetakse, kuid ikkagi oleks normaalne nad kohe Aafrika rannale tagasi viia.
Aru ma ei mõista!17. juuni 2018, 09:35
Päästetakse Liibüa rannavetes--ja tuuakse Hispaaniasse!
Hädaline viiakse ikka kodu suunale tagasi!
taat17. juuni 2018, 10:05
teised läksid äkki löbusöidule ja piraadid vedasid nag sunniviisiliselt euroopasse,paras oleks see seltskond sinna laeva jättagi laeva toidule ja hooldada,siis löpes selline päästmisjama ära
kõige 17. juuni 2018, 13:54
merepääste regulatsiooni järgi17. juuni 2018, 16:13
mis võeti vastu 1979 tuleb päästetud viia lähimasse turvalisse randa või linna...Hea et meile ei tooda,kuigi meile nad lõpuks jõuavad saades vabaks liikumiseks paberid.Isegi Itaalia piirivalve laevad veavad neid hispaanasse.Inimkaubandus õitseb ja kui teised saavad uudise,et kruisihooaeg on taas avatud... https://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-italy-spain/italian-ship-carrying-rescued-migrant...
kodanik17. juuni 2018, 09:23
ERR kirjutab, et vastas oli kokku 2000 vastuvõtutöötajat , sealhulgas 470 tõlki! Kust need tõlgid kõik välja korraga aeti? Oskavad Aafrika keeli? Igale immigrandile oma tõlk! Aga eks lisa on tulemas kindlasti juba, sest maabumine oli ju edukas. Hispaania (valitsus) ootab! Kas ka hispaanlased?
17. juuni 2018, 09:23
Tulge aga euroopasse, siin kõik tasuta ainult teile.
tolerantne17. juuni 2018, 09:52
ka siia eestisse oleks neid vaja sarnaseid laevatäisi kuskil 30 - 40 täit - täislastis muidugi ja hiljem tuua järgi kõik nende suguvõsa
ära muretse17. juuni 2018, 11:50
hea iroonia, aga tegelikkuses ega nad tulemata jää, tuuakse siiagi, kindel.
Parask17. juuni 2018, 21:53
Eestisse nad ei jää, kuna puudub vastav kogukond, halal-toit ja mošee. Samuti suhtutakse põlglikult ja rassistlikult õnneks. Suurem jagu ei tunne isegi ladina tähti ega oska lugeda. Ega siinmail võivad sotstoetused ka kunagi tõusta ja siis on lisaks vene russidele ka umbkeelseid neegreid ning muid sitikaid.
Päästeti!?17. juuni 2018, 09:21
Kuidas küll sellises riietuses inimesed sattusid Vahemerele, et neid sealt "päästa" tuli ja veel Liibüa rannikult? Müstika! Normaalne inimene läheb suplema ikka paljalt või vähemalt mitte üleriietes.
117. juuni 2018, 09:30
olidki kodu juures põllul kui laeva topiti ja vaesusest päästeti
Andres17. juuni 2018, 09:36
Sellistel mingit põldu... Tühi pilk ja käsi pikal.
jep17. juuni 2018, 11:50
isasloomadel miski muu ka kogu aeg pikalt ees.
Andres17. juuni 2018, 13:51
Jah, kolmas jalg ja ikka vägisi, et tõestada õõnespea olemasolekut.
e-digi17. juuni 2018, 14:55
mis see võiks küll olla, kas17. juuni 2018, 14:55
pilk ette kaugusesse?
Eino Taruk17. juuni 2018, 09:20
"See on meie kohustus aidata vältida humanitaarkatastroofi..."
Hispaania vasakfeministlik valitsus muidugi ei suuda näha ühte või isegi kahte käiku ette, ehk seda, et nad aitavad kaasa palju suurema humanitaarkatastroofi tekitamisele
Anus Dei17. juuni 2018, 10:37
Rootsi näitab, kuidas oma riiki peesse juhitakse. Muide Õhtulehe illustreeriv pilt on ikka supper! Ainult naised :)
näevad17. juuni 2018, 11:12
isegi mitu sammu ette, asuvad katalaane allutama migrantide abiga...
117. juuni 2018, 09:17
saavad aru küll, aga Merkel käseb, pildile on jäänud ainsad laevas olnud naissoost olevused
lõpetagu17. juuni 2018, 09:16
see raha jagamine ja lähevad kõik ise tagasi!
ole nüüd, naiivitar17. juuni 2018, 11:52
ei nad enam lähe, kui ei anta, võtavad jõuga. nüüd on neil piisav mass, kui neid vähe ja raha ei anta, siis oleks tagasi läinud, nüüd on hilja mis hilja.
17. juuni 2018, 09:14
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
to Kahju17. juuni 2018, 10:43
mitte Euroopa juhtkond ei ole pime, vaid raha on see,mis paneb oma riiki maha müüma.