Rahvusvaheline kaasaegse tsirkuse festival "HOOG"
Uudised
8. juuni 2018, 22:00

Vaata, mida külastada! Üritused sellel nädalavahetusel.

See nädalavahetus, 9.-10. juuni, toimub üle Eesti mitmeid huvitavaid üritusi. Siin vaid põgus ülevaade, mida külastada.

Festival "Luige nokk"

Kiilis, 8.-10.juunil, toimuv festival toob kolme päeva jooksul kokku ligemale 50 armastatud Eesti näitlejat, koomikut, luuletajat, režissööri, mustkunstnikku ja muusikut. 

Tänavatoidu festival

Telliskivi Loomelinnak on 9.-10. juuni tänavatoidu ja -artistide päralt. Nimelt samaaegselt Tänavatoidufestivaliga toimub neljas TaDaa! Festival - rahvusvaheline tänavaartistide festival, mis toob Telliskivi Loomelinnaku õuele kümned tänavaartistid, kes täidavad festivali ala muusika, tantsu, tsirkuse, teatri, tuleetenduste, akrobaatiliste numbrite ja muu kaasahaarava meelelahutusega kogu perele. 

Rahvusvaheline kaasaegse tsirkuse festival "HOOG"

See on eri kunstivaldkondi ühendav festival Haapsalus 8.-10. juunil, mille fookuses on uudne etenduskunst - kaasaegne tsirkus. Sõnadeta lavastustes vormitakse füüsiline võimekus kunstiliselt kaunisse pakendisse, testides inimvõimekuse piire. 

Eesti moe festival

Tartus 5.-10. juunil toimuva festivali programmi mahuvad kolm suurt moeetendust, näitused, moekunstikino, temaatilised arutelud, disainioksjon, moeturg ja palju muud põnevat kõikjal Tartus. 

Rapla melu

Raplas toimub 9. juunil käsitöölaat, kontserdid, tuunitud autod, lapsed, koerad ja avatud aiad. 

Võrtsjärve X kala- ja käsitöölaat

Laat tähistab 9.-10. juunil oma 10. tegutsemisaastat. Külalisi kutsutakse ostlema, laadamelu nautima ning elavat muusikat kuulama.  

Rahvusvaheline kaasaegse tsirkuse festival "HOOG"