Tehnika

ROHKEM ÕIGUSI INIMESTELE: 9 fakti uue andmekaitsemääruse kohta (5)

LISA KOMMENTAAR

Noh25. mai 2018, 14:59
Kui i30 nimetatakse uueks golfiks siis isegi veits kahju.golf pole kogu ajaloo jooksul normaalseks autoks saanud.
Seda nõusolekut on vaja,24. mai 2018, 17:52
et kui midagi nihu läheb, ja lähebki, (ID-kaardid), on kohe vastus olemas: "Ise ju andsid loa sinu andmetes tuhnida"! Mina luba ei anna, sest tuhninud nad on ja tuhnivad edaspidigi.
Mõni on hea aga teine on halb24. mai 2018, 17:36
USA ja Inglismaal on ka see nõusoleks reklaami levitamiseks sinu nutiseadmel või teleris mis on netiga ühendatud. Mingid mängud on kus saad boonusraha ja vaatad reklaami. Reaalsed seda raha ei saa!
Profet24. mai 2018, 15:42
Niipalju siis "edukast" võitlusest bürokraatiaga ning meie riigi iseotsustamise õigusest EL raames.
Meie rahva valitud (vöidetavalt) iseseisva riigi parlamendi (riigikogu) poolt vastu võetud 10 leheküljeline seadus kuulutati Euroliidu poolt tühiseks ja kohustati vastu võtma Brüsseli käsulauad, mis on 1000 korda mahukamad (loe: bürokraatlikumad).
Kogu see jama on muidugi peidetud demagoogilise vahu sisse, et nüüd justkui oleksid inimeste õigused olulisel määral rohkem kaitstud kui varem.
Tegelikkuses tähendab see lihtsalt bürokraatia kasvu, asjaajamise keerukust ning ametnike koormuse tõusu - maksumaksja kulude suurenemist nii selle akti kehtimapanemise tagamisel kui ka selle edaspidisel täitmisel.
Selle kõrval oli EKRE 5-paragrahvilise hümniseaduse bürokraatlikkuse kallal ilkumine ikka tõeline komöödia.
Ma sain24. mai 2018, 15:36
aru nendest hoiatuskirjadest, et hoopis inimeste õigusi piiratakse ehk tsenseeritakse ja nuhitakse kõige järele. Mul enne probleeme ei olnud.