Jeremy Clarkson Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix
Tele
4. mai 2018, 18:34

Jeremy Clarksoni uus töökoht osutus oodatust keerulisemaks: ma olen ääretult närvis!

Jeremy Clarksoni vallandamisest "Top Gearist" on möödas kolm aastat ning skandaalne saatejuht astub laupäeval üles Briti miljonimängus "Who Wants To Be A Millionaire". Mees tunnistas, et ta on suures pabinas.

58aastane Clarkson ei pidanud varem muretsema reklaamipauside pärast ning jutulõng ja naljad said vabalt veereda, kirjutas The Sun. Nüüd, kui kaalul on tema külaliste rahaline tulevik, peab Clarkson hoolikalt sõnu valima.

"Ma olen väga närvis," tunnistas Clarkson. "Ma tõesti arvasin, et selles saates tuleb lihtsalt küsida "Mis on Peruu pealinn?" ja siis pasunat oodata. Ausalt, ma ei ole kunagi näinud telesaadet, mis oleks tehniliselt keerulisem."
Miljonimängu juubelihooajas on mõned põnevad uuendused, näiteks saab mängija nõu küsida saatejuhilt endalt.

"Tegime paari päeva eest sõpradega läbimängu, püüdes meeleheitlikult saateks harjutada, kui asi jõudis "küsi saatejuhilt" kohani. Ma olin üsna kindel, et teadsin vastust, ja ütlesin : "Ma olen umbes 75 prontsenti kindel." Igatahes ta kuulas mind ja see vastus oli vale. See tähendas, et pärismängus oleks ta kaotanud 64 000 naela," tunnistas Clarkson närvipinget.

Seega pidi Clarkson lisaks saatejuhtimise oskuste lihvimisele värskendama oma üleüldisi teadmisi, et taolisi olukordi vältida. Clarkson on aga veendunud, et säärane hetk tuleb varem või hiljem niikuinii ette.

"Üks asi, mida olen vannitoa peegli ees harjutanud, on mu näoilme, mida sellises situatsioonis teha. Ma võin kellelegi oma enesekindlusega palju raha maksma minna. Alates sajast naelast pean meeles pidama, et mäng käib suurte summade peale," seletas Clarkson.

ITV telemäng "Who Wants To Be A Millionaire" algab 5. mail ja seda tuleb kokku seitse järjestikkust episoodi.