Sisuturundus
30. aprill 2018, 10:53

Ehted pisikestele printsessidele

Goldtime on võtnud südameasjaks pühendada pisikestele printsessidele oma ehete kollektsioon. Need erilised ehted on inspireeritud roosadest unistustest, olulistest hetkedest, kallistustest, käsikäes jalutamisest, pehmest paist ja rahustavast unejutu ettelugemisest.

Kätte on jõudnud imetabane kevad, mil puhkeb õide loodus ja justkui tärkavad ilusad tunded talveunest. Maikuus saabuv emadepäev teeb sügava kummarduse emaarmastusele. Armastusele, mis on tugevaim, tingimusteta ja kannab meid läbi elu tähtsündmuste. Need sündmused toovad südamerahu ja heaolutunnet nii emadepäeval, sünnipäeval kui ka lasteaia või kooli lõpupeol. Positiivsed emotsioonid on nüüd saanud ehte vormi ning kannavad ideed perekonna lähedastest sidemetest ja põimunud tunnetest. Imekaunitesse ema-tütre ripatsitesse on salvestatud kõik, mis neis kahes hoolivas südames peidus, et hoida talismanina neid puhtaid tundeid meie südame lähedal.

Kas mäletad, kui eriline oli Sinu esimene ehe? Esimene hõbekett või vanaemalt-vanaisalt kingituseks saadud esimesed kuldkõrvarõngad? Kas oled nõus, et need hetked ja mälestused toovad siiani sooja tunde südamesse. Täna võib-olla on need ehted ehtekarbis kandmas ilusat mälestust või hoopiski leidnud juba uue ja veelgi tähenduslikuma vormi – kuid mälestus ja soe tunne jäävad igaveseks.

Tänapäeva kiires elutempos laseme end mõjutada tihti hetkeemotsioonidest ning kirevatest ahvatlustest – kuid peatugem hetkeks ja mõelgem sellele, mis on jääv. Mis annab väikesele printsessile juba noores eas võimaluse hinnata jäävamaid väärtusi ja erilisi hetki, mis vanemas eas nii ehtekarbist kui ka hingepeeglist vastu peegelduvad?

Väärismetallist ehted on alati väärtuslikud ja kannavad lisaks emotsionaalset positiivset aurat, kuid on sama palju ka praktilised – nimelt allergiavabad. Tänases ühiskonnas on palju allergeene ja lapsed reageerivad neile väga tundlikult – seega on eelistatuim valik väärismaterjalidest ehted.

Mitmetes Goldtime’i kauplustes saab ka kõrvaauke teha. Goldtime’i müügikonsultandid on läbinud spetsiaalse koolituse ja muudavad selle veidi hirmutava hetke väikese lapse jaoks positiivsetes meeleoludes sündmuseks.

Pärast kõrvaaukude tegemist pea meeles:

·    Pese kõrvaauke mõlemalt poolt kaks korda päevas. Keera rõngast kõrvas ja veendu, et ka tagumine osa liigub.

·    Puhasta värskeid kõrvaauke puhastusvahendiga, mis ei sisalda alkoholi. Lase õhu käes kuivada.

·    Veendu, et kõrvaaugud ja selle ümbrus on alati puhtad, kuivad ja saavad õhku.

·    Kata kõrvad kinni, kui kasutad meiki, juukselakki, piserdad parfüümi, värvid juukseid jne.

·    46 nädala möödudes (kõhres umbes 12 nädalat) vaheta ajutised kõrvarõngad uute kõrvarõngaste vastu.

Goldtime’i lasteehete kollektsiooni leiad e-poest: https://www.goldtime.ee/et/ehted/ehted-lastele

GOLDTIME’i juveeli- ja kellakauplused asuvad Eesti suurimates kaubanduskeskustes: https://www.goldtime.ee/et/storelocator/