KAS MA SAAN SELLEGA HAKKAMA? Kui Kristel midagi näeb, tahab ta seda kohe järele proovida. «Mind haarab suur huvi, kas saan selle tegemisega ka ise hakkama,» ütleb Kristel.Foto: Laura Strandberg
Uudised
1. märts 2018, 09:48

Skandaalide tuules keerelnud Kristel Mardisoo uus elu ja hobi: mul on nüüd iseendale nii palju aega! (65)

Kristeliga kohtumine on soe ja siiras, avades temas hoopis uue külje. «Käsitöö hoidis mind tegevuses ja aitas rasked ajad üle elada,» tõdeb naine ja julgustab inimesi vähem muretsema selle pärast, mida teised arvavad ning julgemalt oma elu elama.

Saame Kristeliga (29) kokku Tallinna kesklinna kohvikus. Ta tuleb trennist, nägu õhetamas ja rõõmus. Tean juba varasemast, et naine on suur magusasõber ning ta tellibki endale koogi ja tee. Miski tema juures ei viita sellele et seljataga on rasked ajad: skandaalne lahkuminek Tanel Padaristja alusetud süüdistused. Sellepärast küsingi kõigepealt, kuidas tal läheb. «Aasta lõpp oli raske, praegu on jubab parem. See, mis tundub alguses maailma lõpp, ei pruugigi seda olla. Mul on nüüd iseendale nii palju aega, et see vajab veel harjumist, aga täitsa elan, nagu näed,» vastab naine.

Edasi lugemiseks: