TurismimessFoto: Tiina Kõrtsini
Reisimine
9. veebruar 2018, 08:14

Alanud turismimess Tourest meelitab 10euroste reisipakkumistega (3)

Tänasest pühapäevani toimuval turismimessil Tourest kogunevad aruteludel Eesti kogenumad reisieksperdid ja reisiettevõtted tulevad välja aasta parimate pakkumistega.

Sel aastal on Tourestil esmakordselt väljas Messimaasikateks nimetatud eripakkumised, mis on müügil ainult Estravelis – igal messipäeval avatakse müügiks messi erihinnaga reisid kahte sihtkohta. Näiteks on valikus nädalased reisipaketid Kreeka saartele, Itaaliasse, Hispaaniasse ja Küprosele, mis sisaldavad väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega majutust ja muid teenuseid. 

“Reisi targalt” alal arutletakse kolme päeva jooksul näiteks selle üle, kuidas vältida levinud vigu internetis lennupileteid broneerides ja mida teha reisil ette tulevates ootamatutes olukordades. 

Touresti Reisiklubis tuleb juttu 2018. a inspireerivamatest sihtkohtadest. Vestlusringides osalevad kogenud reisieksperdid ja tuntud reisijad, näiteks Estraveli lennupiletite ja reisikindlustuse müügidirektor Mauri Saarend, Salva kindlustusdirektor Urmas Kivirüüt, USAs Phoenixis asuva Eesti reisiagentuuri Preferred Travel Services juht Olja Müürsepp, ajakirjanikud Krister Kivi, Neeme Raud ja Indrek Treufeldt jt.

“Touresti mess on Eesti turismi aasta tippsündmus ja seda kahel põhjusel: esiteks pingutavad kõik reisiettevõtjad selle nimel, et just Tourestil parimate reisipakkumistega väljas olla, ja teiseks koguneb turismimessil rekordarv Eesti reisieksperte, kes avaldavad Reisiklubi vestlusringides uusi reisitrende ning annavad soovitusi ja nõuandeid nutikalt reisimiseks,” rääkis Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz.

Tourestil müüdavate laevapiletite hinnad algavad 10 eurost, lennupiletid on müügil hinnaga alates 59 eurot, reisipaketid alates 229 eurot, aastane korduvreisikindlustus alates 95 eurot ja kruiisid alates 835 eurot. Sihtkohtade ja reisivõimaluste valik on väga rikkalik.

Turismimess Tourest toimub reedest pühapäevani Eesti Näituste messikeskuses.

Tasuta kutse messile saab välja printida või telefoni salvestada siit