Foto: Reuters / Scanpix
Reisimine
20. november 2017, 15:14

Ungari odavlennufirma Wizz Air avab liini Tallinnast Kiievi ja Londoni (1)

Tallinna lennujaama lennufirmade sekka lisandub alates järgmise aasta aprillist ELi keskosa suurim odavlennufirma Wizz Air, mis teatas hiljuti oma tegevuse laiendamisest. Värsked uudised puudutavad ka Tallinna lennujaama. 

Kui varem oli teada, et Wizz Air alustab kolm korda nädalas toimuvate lendudega Tallinna ja Kiievi Žuljanõ lennujaama vahel 2018. aasta 19. aprillist, siis praeguse info kohaselt avab lennufirma liini ka Lutoni ja Tallinna vahel. Airbus A320 hakkab Tallinnast Inglismaale lendama neljal korral nädalas ning esimene lend saab teoks tuleva aasta 18. septembril. Liini teenindatakse esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Lisaks Tallinnale on Wizz Air uute sihtkohtadena nimetanud Bratislavat, Larnacat, Tiranat ja Lvivi.

„Wizz Airi tulek valmistab meile suurt heameelt ning loodame koos nendega kasvatada otselendudega sihtkohtade arvu, et Eesti ühendatus muu maailmaga paraneks veelgi,“ ütles Tallinna lennujaama turundusdirektor Eero Pärgmäe juulis. 

Wizz Air on odavlennufirma, mille lennukiparki kuulub hetkel üle 80 lennuki ning mis teenindab pisut enamat kui 140 sihtkohta Euroopas.  

Foto: Reuters / Scanpix