Foto: Foto: Pixabay.com
Uudised
10. november 2017, 14:13

5 märki, et ostad meigitooteid, mis sulle tegelikult ei sobi

Siin on viis märki, et peaksid oma meigikotisisu välja vahetama.

Me kõik teeme seda. Oma esimese jumestuskreemi ostsid arvatavasti teismeeas ja see tõepoolest töötas. Vähemalt siis sa seda arvasid.

Ilmselt olid sellega rahul ja kui see otsa sai, ostsid selle uuesti. Ja uuesti. Ja uuesti. Üks kord aga märkasid, et see on sinu nahast umbes 3 tooni tumedam ning selle katvus meenutab pigem liivapaberit, kui siidi.

“Olen olnud profimeikar 15 aastat ja ka minuga on see juhtunud,” ütleb Laura Mercier’ meigikunstnik Nicole Moleti veebisaidile Popsugar. “Naistel pole seda aega, et meigitooli istuda ja mõnel jumestajal kümmet eri tooni proovima lasta hakata, et see õige leida – lihtsam on kuskilt netipoest juba varem tuttav toode tellida ja asi korras. Sageli see tuttav toode ei sobi enam meie nahatüübi või -tooniga ja see on lihtsalt kõige hullem, sest pead oma rutiini muutma.”

Siin on viis märki, et peaksid oma meigikotisisu välja vahetama:

Jumestuskreem ei ole õige tooniga

Pole midagi hullemat, kui märkamine, et lõug ja kael ei ole kaugeltki mitte sama tooni. Ja siis püüad seda kiiruga parandada, kuid lõppkokkuvõttes teed asja hoopis hullemaks. Mõni annab selle peale alla ja unustab jumestuskreemi kandmise. Mõni arvab, et teised ei pane seda nagunii tähele, ja jätkab kasutamist.

Tegelikult ei ole õige tooni leidmine üldsegi aeganõudev: jumestuskunstnikud või ilupoe konsultandid oskavad paari minutiga sulle sobiva tooni leida. Ja need paar minutit on kohe kindlasti seda väärt, et sinu nahk laitmatu välja näeks ja ka ülejäänud meik sellel hästi istuks.

Ripsmetušš jääb tükiline

Tavaliselt kasutad ikka seda tušši, mis parasjagu käeulatusse jääb või meigikotis juba olemas on. Ripsmetuši vahetamine on küll viimane asi, millele selle määrdumise ja tükki minemise hakkamisel mõtlema hakkad – pigem ikka süüdistad, et see on vanaks läinud ja kasutad tuubi lõpuni ja siis ostad ikka samasuguse uue.

Kuid see tükkis tušš ei too sulle tõesti kuidagi kasu ja sageli on silmad esimene asi, mida teised sinu juures märkavad. Tee endale see teene ja otsi ripsmetušš, mis su ripsmetele teene teeb, mitte ei muuda sind kasimata tädikeseks.

Sinu peitekreem ei peida

Peitekreem leiutati selleks, et trikitada maailm arvama, et oled tõepoolest see üks naine, kes alati värskelt puhanud on. Kuid tuleb meeles hoida, et meigitooted, mis töötasid sinu puhul teismeeas, ei tööta enam sinu kahekümnendates ning need ei tööta jälle kolmekümnendates ja nii edasi. Elu teeb kannapöördeid, saad vähem und, stressad rohkem ja ilmselt hakkad ka märkamatult rohkem veini tarbima – ning esimesteks reetjateks saavad olema sinu silmaalused. Hakkavad tekkima peened sooned, mida varem toimiv kuivapõhjaline peitekreem hoopiski rõhutab ning hakkad hoopiski vanem välja nägema.

Loe edasi uuest iluportaalist stiil.ee. Klikka SIIA

Foto: Foto: Pixabay.com