Tehnika

PÜHA MÜRISTUS: vaata, millise zombide tapmise mersu saab osta 2500 euroga (4)

LISA KOMMENTAAR

No jah27. oktoober 2017, 21:25
Haige reklaam raipe müüatelt. Minge vaadake selle firma müüdavaid autosi. Ei tea kuidas nii mõnegagi ülevaatuselt läbi saab.
irwar26. oktoober 2017, 16:50
Selliseks tööks kõlbavad vaid vanad mersud, mis olid oma nime väärt. Uuemate mesudega oleks mõistlik zombidega vaherahu sõlmida. Mõni zombi võib ju tasemel automehaanik olla, kes sul aitab seda tehnikaime remontida, teine aga nii rikas, et saab vabalt sulle raha laenata varuosade ostmiseks.
teooriat ka26. oktoober 2017, 14:14
Killing Zombies is the act of rendering the moving corpse completely motionless once again. It can be argued that the term killing is technically inaccurate, as despite the observed locomotion of the zombie, all other life functions have ceased. Still, the point is mostly one of semantics. All you have to do is aim for the head, strike, and don't miss!
http://zombie.wikia.com/wiki/Zombie_Killing
Ojaaa...26. oktoober 2017, 13:37
Nende automüüjate majapidamises on see veel väga korralik sõiduriist.
Tavaliselt on neil müügil romulakorras vanad taksod, kipsinaelutajate bussid.
Üks taksofirma müüs neile vanametalli hinnaga korraga mitu autot ja nädala pärast olid need masinad silikoonist nõretavatena ja läikivatena kordi ja kordi kallimalt müügis.
Oma sugulase Volkar oli nii läbi, et ei tasunud remontida, aga seal võeti kopikate eest vastu- kohe oli ka müügis, ikka silikooniravi saanuna ja päris toreda hinnaga.