Ryan Zhu Helsingi lennujaamas.Foto: Finavia
Reisimine
21. september 2017, 18:00

HULL EKSPERIMENT | Mees kolib kuuks ajaks lennujaama elama

Järgmisel kuul võtab Hiina näitleja ja telenägu Ryan Zhu ette eksperimendi, milles elab kuu aega Helsingi lennujaamas.

Helsingi lennujaama on nimetatud üheks maailma parimaks. 10. oktoobril algav eksperiment #LIFEINHEL on ühtlasi ka kampaania, millega soovitakse tõestada, et lennujaam kuulub tõesti lennujaamade koorekihti.

Lennujaama operaatori Finavia turunduse ja kommunikatsiooni asepresident Katja Sibergi sõnul on lennujaam Hiinast tulevate turistide teenindamisel esirinnas.

„Terve lennujaama personal ootab Ryan Zhu saabumist, tahame talle unustamatut elamust pakkuda. Kampaania kaudu saadud tagsiside on meie jaoks väga väärtuslik, et meie teenuseid veel paremaks teha,“ kommenteeris ta.

Soome on peatumispaigana viimastel aastatel maailmas kuulsaks saanud. Näiteks hindas National Geographic lennujaama sellel aastal maailma parimate hulgas kolmandaks.

#LIFEINHEL on projekt, milles seguneb tõsielusari, mänge täis show ja sotsiaalmeedia. Kuuks ajaks lennujaama koliv Ryan Zhu peab iga päev erinevaid ülesandeid täitma ning soomlaste elu ja kombed ära õppima. Zhu elu lennujaamas vahendatakse igapäevaselt sotsiaalmeedias.