Tehnika

TEHNIKA ARENGU PARATAMATU KAASNÄHE: mida nõuavad tulevikuautod omanikult? (3)

LISA KOMMENTAAR

Arvamus12. september 2017, 09:36
Tulevikus saad ise sõita ainult selleks ettenähtud piiratud aladel. Tänavale liiklusesse ei lasta ilmselt 20-30 aasta pärast enam ühtki inimest autoga, jäävad ainult täisautomaatsed sõidukid. Ise loodan seda küll oluliselt varem. Ei saa aru, miks peaks nii lolli asjaga vaeva ja aega raiskama kui oma autot juhtida, oleks veel palgaline autojuht, aga niisama... Loeks samal ajal midagi või libistaks õlut vmt:)
PPV12. september 2017, 08:57
See kui sul miskit automaatselt uuendatakse ei pruugi sugugi tore olla. Juhtusin telekat vaatama ja ilmnes,et Starman oli digiboxi tarkuse välja vahetanud, mitmed toredad omadused kadunud, menüüd hoopis imeliku ülesehitusega, põhifunktsioonid olid õnneks järgi(kanalit saab vahetada ja helitugevust reguleerida).
Telekas telekaks aga autol võib olla mõne funktsiooni kadumine ohuks inimeste elule.
Meenub aastate tagune lugu, kui vahetati auto tarkust ja peale seda vastutulijad hakkasid tulesid vilgutama(esinduses unustati päevasõidu tulede reziim sisse lülitamata). Veel huvitavam oleks kui kaasaegsele autole pannakse peale inglaste tarkvara ja see hakkab ennast automaatreziimil vasakpoolsele sõidurajale juhtima. Kahjuks jääb rauaosa piduriks, muidu teeks mõni oma Skoda Oktaviast tarkvara vahetusega Audi Q7 (üks VAG grupp kõik).
Vanakooli mees.12. september 2017, 07:20
Mina tahan ikka ja edaspidi ise autot juhtida. Ei huvitu isegi automaat käigukastist, veelvähem mingist kellegi juhitavast elektroonikast. Ja uskuge mind! Tulevikuski sõidan edasi kuni teised tee ääres oma "nutika" tarkvara uuendavad.