KERGUS JA VASTUPIDAVUS: „Odavlennufirmades on äraantava pagasi tasu päris korralik, nii et üha enam inimesi üritab reisida vaid käsipagasiga,“ muutub Merle Toome sõnul üha olulisemaks kohvri kaal. Õhtulehe fotograafi palvel testib ta tootja lubadust, et te võite kohvri peal ka seista, ilma, et sellega midagi juhtuks.Foto: Alar Truu
Reisimine
19. august 2017, 00:01

Lisalukk teeb sumadani kuni viiendiku võrra mahukamaks 

Kohvrist saab reisil rännumehe teine kodu

 „Kohvri küljes on olemas elektrooniline pagasilipik ja sa saad oma nutitelefoniga juba kodus või hotellis check in'i ära teha. See asendab muidu lennujaamades lisatavat tavapärast paberlipikut,“ tutvustab Kaubamaja kaubandusspetsialist Merle Toome viimast sõna kohvrimaailmas. 

„Kohvri küljes on olemas elektrooniline pagasilipik ja sa saad oma nutitelefoniga juba kodus või hotellis check in'i ära teha. See asendab muidu lennujaamades lisatavat tavapärast paberlipikut,“ tutvustab Kaubamaja kaubandusspetsialist Merle Toome viimast sõna kohvrimaailmas. 

Hästi tähtis on, et kohver oleks võimalikult kerge, et saaks võimalikult palju asju kaasa võtta. Eriti käsipagasi puhul,“ pööravad inimesed Merle sõnul esimese asjana tähelepanu kohvri kaalule. Justkui tema sõnade kinnituseks on kaks keskealist prouat juba pikemat aega riiulitelt kohvreid alla õngitsenud ja neid käe otsas üles-alla kaalunud.  

Edasi lugemiseks: