Komplekt CorfuFoto: ADAM SLOMSKI
Uudised
30. mai 2017, 09:56

100% hooldusvaba ja tõetruu aiamööbel

Kui oled juba mitu suve järjest unistanud ilusast ja praktilisest aiamööblist, siis sel aastal tasub see unistus ikkagi teoks teha. Ära enam oota, muidu läheb jälle viis aastat mööda. Keteri kergesti hooldatav ja kauni disainiga aiamööbel on kindla peale minek. Sobib suurepäraselt rõdule, terrassile ja hoovi, aga ka näiteks sauna eesruumi. Kusjuures eriti hästi just sinna, sest see mööbel on niiskusele ja veele totaalselt vastupidav. Ja nüüd kõigest lähemalt.

Keteri mööbel on valatud plastikust, aga näeb välja nii tõetruu, et ka lähedal vaatamisel ei saa aru, kas tegemist on naturaalsest materjalist  punutud mööbliga või mitte. Plastiku kasuks räägivad mitu argumenti:

Esiteks plastik ei muuda oma välimust. Põhjala kliimale peab just plastikust mööbel kõige paremini vastu. Ei mingit roostet, mädanemist, hallitust ega pleekimist. Plastikust on tehtud isegi kõik poldid ja klambrid, mis mööbli erinevaid osi koos hoiavad.

Teiseks see, et aiamööbel on tõesti väga kerge. Komplekt, mis koosneb lauast, diivanist ja kahest tugitoolist, kaalub kokku kõige rohkem 40 kg. Üksikosadena on mööbel mõistagi veel kergem, seega naised ja lapsed saavad edukalt mööblit oma äranägemise järgi sättida.

Kolmandaks kasutusmugavus, ehk et plastikut on ülilihtne hooldada. Lapi ja vee või svammi ja voolikuga siuh-säuh üle ja ongi puhas.

Diivanitel ja tugitoolidel on komplektis ka padjad. Padjad muidugi mõista ei ole ilmastikukindlad, aga need saab kenasti talvituma asetada Keteri hoiukastidesse. Vihmakindlad hoiukastid on suurepärane alternatiiv asjade ilma või silma alt ära paigutamiseks, kui kuuri või garaaži pole.

Keteri aiamööli populaarseimad värvitoonid on: cappuccino, pruun, valge, tumehall, must. Mööbel käib kokku detailidest nagu Lego. Seega on seda eriti mugav transportida ka tavalise sõiduautoga.

Lisaks klassikalisele aiamööblikomplektile, mis koosneb lauast, diivanist ja kahest tugitoolist, saab valida ka näiteks omapärase nurgadiivani. Eraldi komplektina müüakse ka terrassi- või rõdumööblit, mis koosneb kahest toolist ja lauakesest. Samuti pakub Keter mitmesuguse disaini ja värvitoonidega ülimugavaid lamamistoole.

Äramainimist väärib ka fakt, et kõik Keteri tooted on tõesti taskukohaste hindadega.

Laias valikus aia-, rõdu- ja terrassimööblit saab näha ja katsuda kohapeal, Keteri esindussaalis A. Le Coq Arenal. Kes on juba toodetega tuttav, saab neid tellida koju netipoest www.e-store.ee