PIDU JA PILLERKAAR: turistid Sharm el Sheikhis.Foto: Reuters / Scanpix
Reisimine
23. mai 2017, 14:41

ASU KOHVREID PAKKIMA: sel sügisel avatakse taas otselend ka Sharm el Sheikhi! (15)

Novatours OÜ turundus- ja suhtekorraldusjuht Olev Riisberg kinnitas täna Õhtulehele, et täna avatud 2017-18 talvehooaja reiside seas on tagasi ka kunagi menukaimaks kohaks olnud Sharm el Sheikh.

"Lisaks Hurghadale on Novatoursi reisikavas tagasi ka Sharm el Sheikhi reisid. Aprillis lõppenud 2016-17 talvehooaega ilmestas just Egiptuse reisisihtkoha taastumine, 19-mne lisalennuga Hurghadasse. Uustali sõnul tasub palavat ja päikeselist Egiptust uuel talvisel perioodil kindlasti taasavastada. Esimesed müügitunnid näitavad Sharmi el Sheikhi  ja Hurghada reiside järgi on nõudlust küllaga,“ avaldab Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal.

Kas ohtu pole?

 "Reisijate ohutus on Novatoursi prioriteet number üks, oma sammudes lähtume just sellest prioriteedist ning jälgime Eesti Välisministeeriumi soovitusi ja korraldusi. Egiptust puudutav reisiinfo Eesti Välisministeeriumi lehel ei sisalda alates 10. maist reisihoiatust Sharm el Sheikhile. Novatours hoiab kõikidel oma sihtkohtadel hoolega silma peal ning saame infot erinevatest kanalitest ja oleme igapäevaselt ühenduses oma heade välispartneritega, kellega meid seob aastatepikkune ja igati usaldusväärne koostöö,“kinnitas Uustal.

Andree Uustali sõnul eestlasele reisida meeldib - nõudlus on kasvanud pidevalt ja reisihuvilised planeerivad võimalikult varakult oma puhkusereise.

Kes puhkusest Sharm el Sheikhis puudust tundnud, siis veel mõned kuud kannatust ja siis kohvrit pakkima!