Foto: PantherMedia / Scanpix
Reisimine
4. mai 2017, 11:18

VIDEO | Purjakil lennureisija kujutab ette, et on kaklusklubis (3)

Sotsiaalmeedias levib video ärritunud ja vägivaldsest purjus reisijast Tokyo-Los Angelese lennul. Alguses teiste reisijatega agressiivselt käitunud tüüp ründab teiste kaitseks välja astunud meest ning tema lehvivate rusikate eest ei pääse ka stjuardess.

Pealtnägija kirjeldab BBC-le, et enne filmimist käitus vihane mees teiste reisijatega ebameeldivalt. Video alguses on näha musta särgiga meest, kellele punases särgis habemik raevunult kallale läheb. Ehmunud kaasreisijad põgenevad oma kohtadelt, kostab lapse nuttu. Stjuardessid toimetavad vägivallatseja eemale.

Vahekäigust hõikab närviline reisija veel: "Ameerika!" Filmija ja tema reisikaaslane, kes kõnelevad ameerika aktsendiga, tunnevad rahvuskaaslase üle piinlikkust. Mida võis mees oma hüüatusega silmas pidada, enda paremaks pidamist? Ei tea. Üks väikese lapsega naisreisija tõuseb oma toolilt ja ütleb mustas särgis mehele vaikselt: "Aitäh." Korra tuleb tülitekitaja tagasi, kuid saab päris korraliku obaduse vastu nägu, enne kui ta uuesti eemale viiakse.

Tigeda reisija süül hilines lennuki väljalend 50 minutit. Sihtkohta kakleja selle lennuga aga ei jõudnudki, sest ta olevat lennukist otse ametivõimudele üle antud.