Foto: Foto: pintslijakohvriga.wordpress.com
Blogid
17. aprill 2017, 22:17

Soodsad ja nutikad viisid rõdu sisustamiseks

Kuidas sisustada väikest rödu? Just sellele küsimusele leiab vastuse saarlasest isetegemis- ja sisustusblogi Pintsli ja kohvriga perenaine Brette. Loe nippidest lähemalt!

Minu Kuressaare kodus on imeline päikese poolne rödu, kus vöin istuda järjest kasvöi terve päev, kuulan muusikat ja lihtsalt naudin seda, et mul on vöimalus istuda oma korteri õues. Üldiselt on vanade majade rödud üsna väikesed, ei ole ka minul teistmoodi, seega tuli leida erinevaid vöimalusi, kuidas ruumi vöimalikult otstarbekalt ja silmale ilu pakkuvalt kasutada. Nagu noortel ikka- pole ka meil meeletuid rahalisi vahendeid, mida kodu (sel korral siis rödu) sisustuses kasutada. Seega tuleb sammud jällegi taaskasutuse poole seada. Minu üheks parimaks leiuks on pildil olevad raudtoolid. Kui päris aus olla, siis talvisel perioodil kasutan neid magamistoas voodilauana (Vaata siit).

fullsizeoutput_1653fullsizeoutput_1655fullsizeoutput_165afullsizeoutput_1862fullsizeoutput_19e7
Millega rödu (terrassi) sisustada?

Väikese ja kitsa rödu puhul on klapplaud (ja ka toolid) asendamatu. Esiteks on teda mugav ruumipuuduse korral kokku panna. Teiseks on seda nii lihtne hoiustada, lükka kasvöi voodi alla! Kolmandaks on see üsna soodne varjant ja sageli teise ringi poodidest kättesaadav. Selleks, et varvastel külm ei hakkaks, tasuks kivipörandale kindlasti otsida üks kena paks vaip. Köige klassikalisem röduvaip on minu arvates vanakooli kaltsuvaip, just see sama, mis on seisma jäänud ja kellegil otseselt vaja ei lähe, kuid ära ka ei raatsi visata. Kindlasti ei tasu röduvaipa investeerida, kuna paratamatult kaotab ta päikese ja vihma käes oma värvuse ning pehmuse.

Soodne vöimalus Ikeas.Screen Shot 2017-04-17 at 19.45.35
 
fullsizeoutput_1658fullsizeoutput_1655fullsizeoutput_165bfullsizeoutput_1649
Kui palju miski maksis? How much did it cost?

Toolid 15€/ tk, laud 8€, Vaip 7€, linane lauakate 0,20€, portselanist 60ndate teeserviis 3€/ kokku, pokaalid 1.50€/ tk. Kokku umbes-täpselt 50€! 

fullsizeoutput_19e1fullsizeoutput_1650fullsizeoutput_1861
Külasta taaskasutuspoode vöi hoia veebis olevatel ostu- ja müügikeskkondadel silma peal. Säästad sellega ju loodust ning raha ja lisaks ei müüda tavalistes poodides nii lahedaid asju! 
Kuidas Sina oma rödu (vöi terrassi) kevad-suviseks ajaks valmis sead?

Vaata blogi lähemalt SIIT.