Foto: Foto: pintslijakohvriga.wordpress.com
Blogid
12. aprill 2017, 21:27

Kavalad kööginipid: kuidas kasutada seinapinda

Brette sisustus- ja isetegemisblogist Pintsli ja kohvriga jagab nutikaid nippe, kuidas köögiseina targalt kasutada. 
Väikesed asjad mis kunagi valmis ei saa

Peale seda kui olime oma köögi “enne ja pärast” projektiga enam-vähem ühelepoole saanud (postitus on olemas siin!) jätsime ta möneks ajaks rahule. Noh nagu nende asjadega ikka on- valmis saamata pisiasjad lükkuvad kas pikalt edasi vöi jäävadki tegemata. Niisiis oligi meie pliidi- ja kraanikausitagune sein jäänud täiesti tühjaks ja iseloomutuks.

Koristasin garderoobi ja leidsin sealt täiesti kasutult seisvad metallkorvid (raamid on ajaga kadunuks jäänud, seega hoiustamiseks üsna kasutud). Hakkasin neid juba ära viskama, kui tekkis üks naljakas idee… Okei, rääkisin Berdiga ja tundus, et lähebki tööks!

dsc_0368578040_D1DSC_0405DSC_0393
Metallkorv kanavörgu asemel

Olin ammu tahtnud kasutada kusagil kanavörku, aga pole seda otseselt poodi otsima ka läinud ja ega poleks osanud teda ilmselt ka kusagile panna. Metallkorv paistis olevat ideaalse suurusega– soovitud seinaosale mahtus körvuti täpselt kolm pöhja.

Peale möötmist järgnes vähe suurem töö, mida oleks ilmselt saanud ka teha ise- kasutades metallikääre/-saagi. Bert kasutas pöhjade välja löikamiseks ketaslöikurit (minu jaoks kölab see nii viisaka ja vööra sönana- maakeeli on see relakas), selleks tööks on see ilmselt köige kiirem vöimalus. Relakat kasutades kanna kindlasti prille ja kindaid!

Kinnituseks ostsin ehituspoest köige pisemaid saada olevaid konkse (üldiselt on need klaasleti all, rivis. Küsi müüjalt!) ja paigaldasime need aknalaua pöhja külge.

DSC_0831DSC_0843DSC_0833DSC_0848
Töötasapind puhtaks

Aksessuaarid on ostetud erinevatest taaskasutus poodidest (see üli armas sinine kell on näiteks Uuskasutuskeskusest). Kulbid-labidad riputasin hölpsalt S kujulise konksuga. Pumbaga nöudepesuvahendi panin rippu nipukatega- jube hea ja mugav viis tööpinnal ruumi kokku hoida. 

Vaata blogi lähemalt SIIT

DSC_0822DSC_0864