Jimmy KimmelFoto: AFP / Scanpix
Tehnika
5. aprill 2017, 16:16

VIDEO | Eestlaste pakirobot tõi Jimmy Kimmelile õhtusöögi (1)

Ameerika huumori- ja jutusaates "Jimmy Kimmel Live!" esitleti DoorDash pakirobotit, mida võib teinekord ka Tallinnas ringi sõitmas näha (eriti Tehnikaülikooli läheduses). Robot tõi saatejuhile ja saate teadustajale juustupulki ja kanatiibu.

Eestis arendatud DoorDash pakirobot tegi külalisesinemise populaarses Ameerika saates "Jimmy Kimmel Live!". Saatejuht Kimmel polnud päris kindel, kuidas robotiga suhelda või seda kasutada. Robot hakkas ootamatult liikuma ja Kimmel ütles: "Oi, ma ei taha hammustada saada." Ka oli tal mure, kas roboti pärast ei jää äkki tööst ilma autojuhid, kes muidu toitu kohale viivad. Vastuseks ütles DoorDashi juht, et pakirobotid on siiski vaid väikeste vahemaade läbimiseks ning võivad autojuhtide aega säästa.

Kimmel tellis vürtsikaid kanatiibu ja lubas ka oma saate teadustajal Guillermol midagi tellida. Teadustaja soovis juustupulki. Robot tõi toidud saatejuhi rõõmuks kenasti kohale. "Näe, mine vii need Guillermole," ütles Kimmel ja pani juustupulgad tagasi pakiroboti sisse.