Foto: British Condoms
Tehnika
8. märts 2017, 13:09

OH SEDA RÕÕMU: nutikondoom mõõdab tõugete tempot ja kiirust

Aktiivsusmonitorid on tänapäeval väga levinud ning paljud kasutavad neid trenni tehes sammude ja kulutatud kalorite loendamiseks, kirjutab Men's Fitness. Aga firma nimega British Condoms (BC) on tulnud välja hoopis uutmoodi aktiivsusmonitoriga.

Oma i.Coni-nimelist toodet tutvustab firma kui "maailma esimest nutikondoomi". Aga tegelikult pole see üldse kondoom – mis ilmselt on hea, sest ilmselt tahaksid seda kasutada rohkem kui korra. Tegelikult on see rõngas, mille paned seksi ajal oma kondoomi tipuosale.

Ja mida see i.Con siis monitoorib? Nimekiri on pikk ja selles on muuhulgas tõugete tempo, tõugete kiirus, energiakulu, ümbermõõt ja naha temperatuur.

Mida sellise infoga peale hakata? Loomulikult sõpradega jagada.

Ja see ei olegi nali.

Seadeldis ühildub Bluetoothi kaudu su nutitelefoniga ja võib andmed sulle sinna saata. Ning sealtkaudu saad neid maailmaga jagada, kui oled selleks piisavalt julge. Aga muretseda ei maksa: BC lubab, et andmestik on anonüümne, kui seadme kasutaja just teisiti ei otsusta.

Kahjuks pole tänini teada, milline i.Con välja näeb – seni on BC avalikkuse ette toonud vaid seadeldise karbi pildi. Müügile loodab firma selle tuua käesoleva aasta jooksul ja see hakkab maksma ligi 60 briti naela ehk pisut üle 70 euro.