Foto: Foto: pintslijakohvriga.wordpress.com
Blogid
23. veebruar 2017, 09:20

BLOGI! Võlu kriidivärviga mööbel uueks

Avastasime blogist Pintsli ja kohvriga vahva õpetuse, kuidas tuua lihtsa vaevaga tuppa uusi värve ja kevadisi võnkeid. Vaata lisa!

Leidsin suvilast vötmekapi ja tuunisin ära just selliseks nagu mulle meeldib! Kuna välimuselt oli see korralik ja tugev puitkapp, siis midagi enamat ma teha ei tahtnudki, kui lisada veidi värvi ja iseloomu.

dsc_0588dsc_0594dsc_0589

Kasutasin kapi värvimiseks Jeanne d’Arc Vintage kriidivärvi (Mööblisahver), tooni nimeks Ocean Blue. Millegpärast on mul viimasel ajal isu värvida teistsuguste toonidega- ilmselt on tegemist kevade ootusega. 

Väikeseid esemeid värvides on tore see, et saabki kasutada hullumeelseid toone- vajadusel on hea ja lihtne neid üle värvida. Selle kapi puhul piirdusin sinakas-hallika tooniga, mis juba pikemat aega ootas kaane avamist.

fullsizeoutput_1355fullsizeoutput_1356fullsizeoutput_136bdsc_0597fullsizeoutput_135d

Lisasin taustaks Mööblisahvrist ostetud Sandbergi tapeedinäidise (muide, neil on sadu, kui mitte tuhandeid müügist välja läinud näidiseid, ühe hind on 50 senti!). Löikasin parajateks tükkideks ja kleepisin tavalise liimipulgaga taustaks. Kuna värvi jäi veel kövasti järgi, pintseldasin üle ka ühe savist lillepoti. Päris armas paar sai kokku.

fullsizeoutput_135dfullsizeoutput_135afullsizeoutput_136bfullsizeoutput_135bfullsizeoutput_1358

Kellel huvi, siis panen selle komplekti oma Facebooki lehele müüki.

Vaata blogi lähemalt SIIT