Foto: Accelerista.com/Porsche Eesti
Tehnika
3. veebruar 2017, 09:24

Unistused algavad siit! Porsche sai valmis Eesti kaasaegseima autokonfiguraatori

Neile, kel plaanis Porsche ost, on meil väga häid uudiseid. Tõenäoliselt olete te juba mõttes sobiva mudeli välja valinud ja ehk värvigi paika pannud. Mõtlemise koht on lisavarustuse osas: mida võtta, mida jätta, mis see maksab? Mäng algab ja kõik saab selgeks, kui kasutate uut, internetiülest Porsche-konfiguraatorit!

Kui nn tavaautode ostmine liigub üha enam internetti: inimene valib välja 3-5 erinevat mudelit, võrdleb neid netis ja siis langetab otsuse, kas ja millisega proovisõitu teha, siis noobelauto ost on jätkuvalt elegantselt pikaldane ja heas mõttes vanamoeline protsess.

Vaatame lähemalt: esimesed vihjed uudismudelitele lekivad meediasse juba aasta varem. Mõni kuu enne uue mudeli jõudmist Eestisse näevad selle ära ajakirjanikud ja asjaosalised, kes oma emotsiooni laiemalt jagavad. Ootamine paneb peopesad higistama ... nii tahaks juba!

Ja siis on ihaldatud Panamera või 911 kodusalongis olemas! Nüüd saab minna teda vaatama, pidada müügiesindajaga maha esimesed pikemad jutud, veel autot veidi silitada, ehk isegi julguse rindu võtta ja leppida kokku proovisõidu aja ... ja siis võtta aeg mõtlemiseks.

Küsimusi kerkib ja need ei puuduta ei värvi ega sõiduomadusi vaid pisidetaile. Väga-väga pisikesi detaile ... kas valida sportrool ja käsikast või topeltsiduriga automaatkast ja peenekoelise dekoorliistuga armatuur? Millist häält auto mis jõuallikaga teeb? See ongi koht, kus mängu astub Konfiguraator!

Saksa nooblite sportautode tootja on üle maailma pakkunud juba mõnda aega võimalust üle interneti panna endale ekraanil kokku just täpselt selline Porsche, nagu hing ihaldab. Nüüd on seesama nutikas konfiguraator eestikeelsena ja kõikide kohalike andmetega ka Eesti autosõprade käsutuses.

Milliseid võimalusi see pakub ja millise masina toimetus koostas, vaata edasi Acceleristast.