Foto: Foto: pintslijakohvriga.wordpress.com
Blogid
2. veebruar 2017, 09:57

BLOGI! Uus tapeet = uus atmosfäär

Kui soovid muuta ruumi üldmuljet - sellele suuremaid summasid kulutamata -, siis kahtlemata on soodsaim viis seda teha uue tapeediga. Blogi Pintsli ja kohvriga kirjutab lähemalt.  

Kuna Citi pubis oli käimas kiire värskenduskuur, siis otsustasime (viimasel hetkel) siiski ära vahetada ka aastake tagasi seina pandud tapeedi. Eelnev tapeet oli valge-kuldse säbruline. Sel hetkel sai see valitud, kuna lootsime, et hele sein muudab üldpilti avaramaks ja valgemaks. Seekord kahjuks see päris paika ei pidanud- ruum muutus küll heledamaks, kuid mitte hubasemaks ega ka avaramaks.

fullsizeoutput_1041

Kuna algupärane hele tapeet oli väga tugevasti seina küljes kinni, siis ei önnestunud meil seda kiirelt (nagu ikka- kärsitud naised) eemaldada. Mötlesime- tuleb mis tuleb, kleebime peale. Ohtlikuks muutis asja aga see, et hele tapeet oli kergelt struktuurne ja veidi isegi pehme, seega töenäosus, et uus tapeet ei kinnitu vöi hakkab läbi paistma oli suur. Önneks oli tapeedijumal meie poolel ning tapeet kinnitus suurepäraselt ja eelmise tapeedi struktuur ka välja ei paistnud!

Tulemus sai puiduselt soe ja hubane!fullsizeoutput_1057
fullsizeoutput_1056fullsizeoutput_1055
  • Tapeet- K-Rauta, u. 10 € rull (meil kulus kokku 2 rulli tapeeti ja jäi veidi ülegi - ilma mustrita tapeedi võlud).
  • Tapeediliim- parim on kasutada Kiilto valmis liime (u. 8 €).
  • Ajakulu 1,5h (koos ostmisega).

Loe blogi lähemalt SIIT