Blogid
12. jaanuar 2017, 21:21

BLOGI! Kodune tunne kasutatud asjades

Blogist Pintsli ja kohvriga leiad nutikaid ideid, kuidas teise ringi kauplustest ja allahindlustelt soetatud soodsate leidudega anda elutoale täiesti uus ja värske ilme. 

Uuele tänavale kolides ei olnud meil aimugi, mille peal me istuma hakkame. Veidi läks aega, enne kui meelde tuli, et paar aastat tagasi ostetud toreda suurusega kaisu-diivanootab siiani kanga vahetust. Möeldud-tehtud, spetsialisti abiga sai diivanist töeline nööp. Kangad on ostetud Abakhani kaalutavast kangast (ja, ikka see soodsaim). Kahjuks enne pilt on jäänud telefonide vahetusega kadunuks, aga kui peaks välja ilmuma siis lisan ta siia juurde. Algupärane kangas oli rohekas samet… Ah ja enne kui ma unustan- diivan maksis 30 €!

fullsizeoutput_fb4fullsizeoutput_fb0

Südamega padi ja helesinine padi on mölemad kaltsukast. Hinnaks 0,50 € tk. Tumesinise ja valgega padjapüür on H&M’ist, hinnaga 3 € (praegu ju soodukad!). Portselanist soolatops, mida kasutan hoopis lillepotina, maksis 0,20 €.

fullsizeoutput_fb6fullsizeoutput_f4b

Höbedane lamp, musta kupliga maksis 4 € (kusjuures, kuplil oli isegi kile veel ümber) ja heleroosa linase kupliga lambike maksis 2.50 €. Mölemad on mu väga suured lemmikud. Laudade peal olevad linased linikud maksid 10 senti tükk.

fullsizeoutput_faffullsizeoutput_95a

Ostsin eile -50% soodustusega selle, ilmselt 70ndatest pärit, päris-nahast tugitooli. Ma ei olnud esialgu üldse kindel, kas peaks ostma vöi mitte ja vötsin ühe öö endale mötlemiseks. Usud vöi mitte- ma ei saanud terve öö magada selle sama tooli pärast. (Kui see valjusti välja öelda, siis kölab nagu ma oleksin pisut haige, aga tegelikult ikkagi pole  …) Ühesönaga, hommikul olin enne poe avamist ukse taga ja sain selle kaunitari ikkagi omale. Hind oli 27,50 €. Körval pildil olev kott on lehmanahast ja maksis 80 senti. Tootja Coach.

Vaata blogi lähemalt SIIT.

fullsizeoutput_fb5
fullsizeoutput_fb1fullsizeoutput_fb3fullsizeoutput_fae