WC-l uus välimus nagu naksti! Foto: Foto: pintslijakohvriga.wordpress.com
Blogid
2. jaanuar 2017, 10:20

BLOGI! Totaalne muutumine, WC-eri: 2 tundi ja 0 eurot

Blogist Pintsli ja kohvriga leiad häid näpunäiteid, kuidas teha lihtsalt ja soodsalt tualetis korralik uuenduskuur.  

Kuidas on vöimalik uuendusi ilma rahata teha? Ega vist polegi, kuid meil just löppes remont, millest jäi üle paras törts värvi. Tervet seina poleks sellega teha saanud, poolele seinale aga piisas kenasti. 

img_9053img_9059

Tegelikult olin ma tüdinenud, et WC nägi nii löpetamata välja. Kuidagi köik oli puudu ja valesti. Minu kiiks on vist see, et igal pool peavad asjad olema, muidu poleks justkui seda öiget tunnet. Seega värvisin kiirelt seina ära (KOLM kihti, kuna Seinex on üsna nöudlik!) , tirisin külalistetoast riiuli, taimed ja paberkoti koridorist, löhnapulgad töin endaga kaasa Kanaaridelt ja need imelised ravimipurgid sain oma maailma kallilt mammalt päranduseks. Tema oli muideks 40 aastat proviisor-apteeker, seega mul on väga palju toredaid apteegi asju, mis kaunistavad mu kodu ja mis teda mulle igapäevaselt meelde tuletavad. Ja valmis ta saigi!

fullsizeoutput_f45fullsizeoutput_f42fullsizeoutput_f59fullsizeoutput_f5cfullsizeoutput_f57fullsizeoutput_f40

Vaja läheb:

  • Kahte tundi ja positiivset mötlemist.
  • Sinu lemmik muusika (minu puhul toimib värvimisel Taukar). 
  • Eelmisest remondist ülejäänud värvi vöi erinevaid värve.
  • Maalriteipi.
  • Rulli ja pintslit.
  • Hea oleks kui oleks kasvöi üks uus asi, mis annaks Sinu jaoks toale uue hingamise (minu puhul näiteks see pea 3 kuud tagasi ostetud väike vaip. Hind: 3,99 (K-Rauta) ).

Minu jaoks on ta veel veidike poolik ja vajab varsti miskit muutust. Hetkel otsin sobivat riiulit vöi konsooli praeguse riiuli asemele.

WC-l uus välimus nagu naksti! Foto: Foto: pintslijakohvriga.wordpress.com