Uudised
23. detsember 2016, 10:53

Vaheta vanad kuldehted uute vastu!

Aasta lõpus on õige aeg vabaneda kõigest sellest, mis meid enam ei teeni. Samamoodi võiks kasutult seisvad ehted vahetada välja uute eksklusiivsete aksessuaaride vastu, mis saaksid uuel aastal avaldada paremini meie isikupära ja rõõmustada meelt. 

Igal ehtel on oma iseloom ja emotsionaalne väärtus. Mõni ehe on talismaniks, teine lisab elegantsi ja sära, kolmas julgustab olema omapärane. Paljud kunagi kantud, pärandatud, vähem armsad või koguni katkised ehted koguvad aga ehtekarpides tolmu juba aastaid, ilma et keegi neist päriselt rõõmu tunneks. Uute ehete soetamiseks rahakotti kergendada paljud ka ei soovi – eriti kui vanad ju olemas ja tegelikult kandmist ootavad.

Kui endal pole plaanis kulda müüma hakata, on uute ehete soetamisel ja vanadest vabanemisel lahenduseks kullavahetus. Ülemiste kaubanduskeskuse esimesel korrusel asuvas Goldsmith´i juveelisalongis saab vahetada oma vanad ja katkised kuldehted ilma suurema vaevata ükskõik milliste valikus olevate aksessuaaride vastu, alustades kuld- ja hõbeehetest, briljantidest ja teistest vääriskividest ning lõpetades eksklusiivsete käekelladega.       

Kui tood oma vanad kuldehted juveelisalongi, määrab spetsialist kohapeal kulla proovi ja arvutab ehete väärtuse, mis on otseselt seotud kulla hinnaga maailmaturul. Kui muidu ostetakse kulda maailmaturul kehtivast hinnast veidi vähemagi eest, siis Goldsmith’i juveelisalongidesse toodud ehete väärtusele lisatakse veel juurde 25%. Saadud summa eest saab klient valida salongist uusi tooteid kas koheselt või lunastatakse talle kinkekaart.

Kuni jaanuarikuu lõpuni kehtivad Goldsmith’i salongis paljudele toodetele kuni 50% soodushinnad. Olgu aga saladuskatte all öeldud, et ka kampaaniaväliselt annab sealt uusi ehteid soetades küsida allahindlust, mida sõltuvalt tootest antakse kliendile tavaliselt 5–30%.   

Valikus on väga palju kvaliteetseid teemantidega kihlasõrmuseid ja ehteid, mille puhul on suurepäraselt ühendatud klassikalisus, eksklusiivsus ja trendikus. Näiteks on Euroopas praegu väga trendikad klassikalised ja tegelikult mitte kunagi moest välja minevad väikeste vääriskividega ehted: väikesed kivid kõrvarõngastel, kaelaketi otsas ja sõrmusel. Selliseid komplekte leiab mitmeid, mis sobivad ideaalselt nii tööpäevaks kui ka õhtusele peole.

Lisaks müüb Goldsmith’i salong Eestis praegu ainsana väga eksklusiivseid ülekullatud Rootsi Corniche käekellasid nii naistele kui meestele. Brändil on ainult 7 mudelit, millest paar on limiteeritud väljaanded ja mis kõik sobivad hästi nii T-särgi kui ka piduliku rõivaga. Vaatamata oma Skandinaavia kvaliteedile ja eksklusiivsusele ei ole ka hinnad tegelikult ülemäära kallid. 

Kui aga lemmikehted on juba olemas, mis kannavad oma ajatut väärtust ja ilu, saab ka need muuta veelgi säravamaks! Eriti hästi koguvad tolmu enda külge teemandid, mis seepärast säravad järjest tuhmimalt. Ka teised materjalid tuhmuvad ajapikku. Vesi, seep ja muud tavalised pesuvahendid miniatuursete vahedega ehteid puhtaks ei pese, küll aga teevad seda laitmatult spetsiaalsed puhastusvedelikud. Goldsmith’i juveelisalongist saadavatesse vedelikesse kastmisel piisab vaid viiest minutist, et ükskõik kui vana ehe saaks taas särada nagu uus.