Isikupärased pakid kiirgavad hoolivust ja armastust. Foto: Foto: pintslijakohvriga.wordpress.com
Blogid
23. detsember 2016, 08:06

BLOGI! Teistmoodi pakitud kingitused: kuidas ära kasutada olemasolevaid vahendeid?

Kingid pakkimata? Blogist Pintsli ja kohvriga saad häid ideid, kuidas soodsalt - olemasolevaid vahendeid kasutades - armsaid pakikesi valmistada. 

Leidsin reisil olles ühe toreda pakkepaberi, mille hinnaks oli 1 € ja meetreid rullis suisa 8! Algul sellega miskit suurt teha ei plaaninud - paistis lihtsalt tore ja teistmoodi paber.

Kui aga asi pakkimiseni jöudis, avastasin, et kasutamata paberist saab toredaid pildikesi välja löigata ja erinevates kohtades kasutada. Pildiraami sisse löikasin ühe pildi, kaartide jaoks kasutasin erinevaid tükikesi paberist ja nii see läks. (Pildiraam pärineb Uuskasutuskeskusest, hind 2,40 €. Lihtne kingitus armsale inimesele).

Sama tulemuseni jöuad ka tapeeti kasutades (kui oled oma seinale pannud mustriga vöi lillelise tapeedi, siis miks mitte ära kasutada ülejäänud tükke? Ikkagi taaskasutus!) Kui endal tapeedijääke ei ole, siis Mööblisahver müüb tootmisest välja läinud tapeedi näidiseid väga soodsalt.

fullsizeoutput_ecf

Kasutan sel aastal vaid neid paberkotte, mida olen ise juba kasutanud vöi saanud poest kaupa ostes. Seega lihtne pabertoidukott - paar templit peale, möned välja löigatud pildid, väike lips ja ongi olemas!

Loomulikult on ka tore ära kasutada karbikesi, mida pakuvad näiteks Lindex ja H&M. Ühesönaga, kui ostad sealt midagi (jöuluajal muidugi kingitusi), siis on sul vöimalik saada täitsa ilma rahata kaasa armas karbike kingi pakendamiseks. Tasub vaid küsida!

fullsizeoutput_ec0fullsizeoutput_f2fToidukottKarp H&M'ist

Ostsin ka ühe komplekti küpsisepakendeid Pakendikeskusest. Küpsiseid sinna sisse küll ei pane, kuid toredaid pisikesi kingitusi küll (100 kotti maksis u 1,68 €). Kaunistasin kotikesed markeri, pildikese ja lipsuga. Muide, toredaid paelu müüakse Abakhanis (2-3 meetri hind oli mu meelest umbes 0,40 €). PS! Selles pisikeses kotis peidab end üks tore väike mudelauto, mida mu venna väga ootab

Küpsisepakendfullsizeoutput_f2dfullsizeoutput_f2e

Soovin Sulle rahuliku jöuluootust!

Brette blogiga saad tutvuda SIIN.

Isikupärased pakid kiirgavad hoolivust ja armastust. Foto: Foto: pintslijakohvriga.wordpress.com