Uudised
8. detsember 2016, 10:38

4 kodumaist kingiideed

Siin on 4 vahvat Eestis disainitud ja valmistatud praktilist kingitust, mida panna sussi sisse sõpradele, perele, lastele või iseendale. Kiika lähemalt!  

Lustakas Kalender 2017

Disainer Liisi Elkeni populaarne kalender sisaldab vahvaid tähtpäevi, riigipühasid, lühendatud töö- ja kellakeeramispäevi ning igas ruudukeses on ka piisavalt ruumi, et saaksid märkida üles enda jaoks olulised sündmused. Kalendrit saad kinnitada nii seinale, magnetiga külmikule kui ka kasutada lauakalendrina. Lisaks saad kaasa toredad täpikleepsud, millega märgistada tähtsaid kohtumisi (nt hambaarst) ja kallite inimeste sünnipäevi (pidu!). Kalendrit saad tellida Liisi Elken Disaini Facebookist: www.facebook.com/liisielkendisain.

Igat kuud ilmestavad toredad erinevad illustratsioonid. Foto: Jaana Süld

Betoonist kell Stoneage

Disainer Mario Krooni (Formed Stories) poolt loodud kell Stoneage (tõlkes kiviaeg) on vormilt modernselt kandiline, iseloomult aga põhjamaiselt karge, lisades igale interjöörile iseloomu ning mõjudes stiilipuhtalt nii magamistoas kui ka köögis. Lisaks ei ärata kell oma truud peremeest lärmiga üles ega tiksu valjuhäälselt. See näitab aega, vaikselt ja väärikalt. Vahvate Miki-kõrvadega kella saad tellida Formed Storiese Facebookist: www.facebook.com/formedstories

Miki-kõrvadega kellad on üheaegselt stiilsed ja mängulised. Foto: SADU

Sürpriiisi üllatusi täis kinkepakk

Kellele ei meeldiks armsat inimest millegi erilisega üllatada? Sürpriiis on sellisteks puhkudeks lausa loodud. Tegu on kinkepaketiga, mis sisaldab Heleri Hanko retsepti järgi valmistatud vegan kookospiima-soolakaramellikompvekke, Helmi Arraku illustratsiooni ning Liisi Voolaidi poolt koostatud playlist’i kauniks sündmuseks. Kinkepaketti saad tellida dünaamilise trio Facebookist: www.facebook.com/surpriiis.

Sürpriiis toob küll igaühele naeratuse näole. 

Feltive'i arendav mänguasi

Eesti-Hollandi disainistuudio Infelt (Eva Liisa Kubinyi, Simone van der Plas) poolt loodud vahva vildist mänguasi Feltive annab lastele suurepärase võimaluse arendada loovust, tugevdades samal ajal käelist tegevust. Feltive pakub lugematuid viise leiutamiseks, kuna pehme mänguasja mooduleid saab ühendada mistahes kujuks. Pakis on kokku 12 värvikirevat moodulit. Feltive'it saad tellida veebist www.feltive.com

Feltive'iga jätkub mängulusti kauemaks.