Ka vahukommid toovad tummisesse kakaosse magusaid noote. Foto: Foto: Matton Estonia
Toiduuudised
2. november 2018, 21:53

RETSEPT | Kuum šokolaad vahukooresüdamega

Haara pisike südamekujuline piparkoogivorm ja tee vahelduseks hoopis vahukooresüdameid. Maiused sulavad aeglaselt kuumas šokolaadis ning sulatavad ka kõige jäisema südame. 

1. Vahusta 2 dl vahukoort 2 sl suhkruga.
2. Võta madal vorm või supitaldrik, kata selle põhi küpsetuspaberiga ning tõsta peale 2 cm paksune ühtlane kiht vahukoort.
3. Pane 5–6 tunniks või ööseks sügavkülma.
4. Lõika külmunud vahukoorest südamekujulise piparkoogivormiga südamed. Kui mass on liiga külm, lase sel mõni minut sulada.
5. Pane südamekesed veel tunniks sügavkülma.
6. Valmista kuum šokolaad, tõsta kooresüda kuuma joogi sisse ja üllata sellega pere, lapsi või sõpru!

Ka vahukommid toovad tummisesse kakaosse magusaid noote. Foto: Foto: Matton Estonia