Uudised
29. november 2016, 11:31

9 põhjust rindade korrigeerimiseks!

Möödas on ajad, mil ilukirurgia oli vaid rikaste ja ilusate pärusmaa. Luksus voolida oma keha just enda soovidele vastavalt on laienenud massidesse. Tõsi, palju annab ära teha treeningsaalis ja õiget toitumist järgides, kuid tee mis tahad – dieet ja trenn tissi ei kujunda ega kasvata, pigem vastupidi. Trenni ja dieediga saab vähendada keha rasvasisaldust, mis peegeldub kõigepealt just kahanenud büstis.

Lisandväärtusena on ilukirurgia massidesse liikumine kaasa toonud ka üldise muutuse ühiskondlikes hoiakutes iluprotseduuridesse. Möödumas, kui mitte täielikult möödunud on ajad, mil kohendatud daamidele vaadati terava halvakspanu katte alla maskeeritud kadedusega, neid sapiselt kritiseerides. Otse loomulikult säilib teatud kadedus, kuid see on pigem tervitatav. Kes meist ei tahaks nautida pilke, millest saab selgelt välja lugeda – ma tahan seda, mis sul on! Ehk on see üks suuri põhjuseid, miks enamik rinnasuurendusoperatsiooni läbinud naisi räägib oluliselt kasvanud enesekindlusest ja -hinnangust.

Muidugi leidub ka ekstreemsemaid näiteid, kus protseduuridega on selgelt mindud üle igasuguse hea maitse piiri, nii et tulemuseks on multifilmilik inimkarikatuur, mida on raske seostada loomulikkusega. Ühe hästi tehtud iluprotseduuri tulemus on aga sama kaunis vaatepilt kui Michelangelo või Bernini skulptuur – elutruum kui päris elu ise.

Alljärgnevalt vaatleme üheksat punkti, miks rinnaoperatsioon on hea mõte ja milliseid hüvesid see protseduur endaga kaasa toob:

1. Sa näed alasti palju parem välja

Naistele, kelle rinnad on kas väga väikesed, märgatavalt ebaproportsionaalsed või minetanud oma neiupõlvekuju, võib lahtirõivastumine oma südamekaaslase ees olla tõeline luupainaja. Loomulikult, suurte rindade puhul võivad mureks olla vanusest tingitud gravitatsiooni võidukäik ja kottis rinnad, väga suured areoolid ja üleüldiselt mitteapetiitne rinnakuju. Rinnavähendusoperatsiooni tulemina on büst nooruslikum ja pringim ning rinnasuurendusoperatsioon tagab soovitud kuju ja suurusega büsti ning naiselikult kurvilise figuuri, mis tänapäeval aina enam populaarsust kogub.

2. Elu pärast kaalukaotust

Märkimisväärne kaalukaotus jätab kehale tugeva jälje, eriti rindadele. Kui sa ei treeni rinnalihaseid, võivad rinnad näida lotendavad, ilma kuju ja vormita, samas kui rinnalihaseid liiga tugevalt treenida, võib tulemuseks olla veider lihaseline rind ja selle keskel midagi rindade-taolist – samuti mitte ihaldusväärne tulemus. Tundub, et see on peaaegu lahendamatu olukord, kuid tänu rinnaimplantaatidele on võimalik luua omale täpselt õige kuju ja suurusega büst ehk kohendada ka neid osasid enda ihust, mis dieedile ja treeningule ei allu.

3. Riided istuvad paremini selga

Me kõik teame seda tunnet, kui poes rõivaid selga proovides on kõige ilusamad topid ja kleidid täpselt õiged kas rinnast või puusadest, ent harva istuvad need õigesti aga kõigil kehakumerustel. Põhjus on võrdlemisi lihtne – enamik naisterõivaid on disainitud C-korviga naisi silmas pidades. Parem moetunnetus üksi ei ole kindlasti põhjus lasta omale suuremad rinnad panna, kuid arvestades ka ülejäänud positiivseid tegureid, on see meeldiv lisandväärtus üldise elukvaliteedi parandamisele.

4. Kohene enesekindluse ja -hinnangu tõstja

Naised, kes ei ole päris lõpuni rahul oma välimusega, demonstreerivad oluliselt paranenud enesehinnangut pärast rinnasuurendusoperatsiooni. Mitmed teaduslikud uurimustööd annavad tunnistust faktile, et protseduur parandas oluliselt nende minapilti, tõstis enesehinnangut ja seeläbi ka enesekindlust. Võimalus tunda ennast oma kehas “koduselt” suurendab õnnetunnet ning seda rahulolu kasvu on keskmiselt mõõdetud enam kui 4,2-punktise tõusuga Rosenbergi skaalal. Rosenbergi skaalaga mõõdetakse enesega rahulolu, enesehinnangut ja sellest tulenevalt ka inimese enesekindlust skaalal nullist kolmekümneni.

5. Elu õied ja emadusejärgne büst

Lapsed on elu õied. Paraku kipuvad need samad elu õied rindadest elu välja imema – sõna otseses mõttes. Emaks saades kaotavad paljudel naistel rinnad oma algse kuju – need muutuvad väiksemaks või on “kottis”. Rinnasuurendusoperatsioon võimaldab taastada raseduse-eelse rindade kuju ja täidluse. Samas, kui juba protseduur ette võtta, on alati võimalik astuda samm kaugemale ning kujundada endale meelepärased rinnad. Siinkohal on oluline märkida, et implantaadid ei mõjuta kuidagi lapse tervist ega võimalust imetada – kui on soov uuesti rasestuda.

6. Pringid rinnad

Ilmneb, et rindade juures on naistele kõige olulisem just nende prinkus. Nooremas eas on pringid rinnad küll tõenäolisemad, ehkki seegi pole kõigile garanteeritud. Aja möödudes minetavad rinnad aga oma täidluse, hakkavad gravitatsiooni mõjul liginema nabale ja tõmbuma rohkem ihu ligi. Vahet ei ole, kas minna operatsioonile suurte või väikeste rindadega, kas valida ümar või anatoomiline implantaat – prink on lõpptulemus kindlasti ning see on ehk kõige suurem pluss rinnasuurendusoperatsiooni juures.

7. Seksuaalrevolutsioon

Ka kõige õnnelikumad abielupaarid kogevad pärast aasta(kümne)id koos olemist, et voodirõõmud võivad muutuda tiba… vürtsivaeseks. Uurimused on tõestanud, et naised, kes läbivad rinnasuurendusoperatsiooni, kogevad valdavalt positiivset muutust oma sekselus. Täheldatakse erutuse suurenemist ja naudingu kasvu. Enamik abikaasasid ja elukaaslasi kipub uuesti armuma oma südamekaaslasse, kui tema büst on uue hingamise saanud. Hullemal juhul armuvad nad uuesti su rindadesse, aga pole lugu, sest need on ometi sinu küljes kinni!

8. See pole üldse nii kallis, kui sa arvad

Paljud ilukirurgiaettevõtted, näiteks The Health Clinic Tallinnas, pakuvad oma teenustele, sh rinnasuurendusoperatsioonile järelmaksuvõimalust. Kui on võimalus sisuliselt üleöö parandada niivõrd palju oma elukvaliteeti ja seda kõigest mõistliku kuumakse eest, mis, olgem ausad, kuluks niikuinii kusagile mujale ära, siis miks mitte?

9. Tehnoloogia võidukäik

Implantaatide abil on parandatud naiste rindade väljanägemist juba enam kui pool sajandit. Tänapäeva viimased sammud edasi selle valdkonna tehnoloogias on vägagi märkimisväärsed – kõige uuemad B-Lite tehnoloogiaga rinnaimplantaadid on kõrgeimate ohutusstandarditega, mis peaks rahustama ka kõige skeptilisemad kriitikud, ning kuni 30% kergemad tavapärastest implantaatidest, mis on oluline, kuna suuremad rinnad on seni tähendanud ka raskemat büsti, mis omakorda toovad kaasa seljavalu. Seega – kõik plussid ja ei ühtegi miinust!

Tallinnas pakub asjatundlikku ja tasuta konsultatsiooni thehealthclinic.eu

Mis oleks Sinu jaoks hea põhjus lasta omale paigaldada uued rinnad?