Foto: Vida Press
Tehnika
18. november 2016, 09:51

AUTOROMANTIKA ABC: 13 asja, mida autos mitte kunagi teha ei tohi

Uuring kinnitab, et kahekesi autos olles on inimesed avatumad ning see võimaldab luua romantilisemat suhet. Küsitluse põhjal seostab kolmandik meist oma kooselu mõne meeldejääva episoodiga autos.  Seega, autoromantika – peaaegu et maailma parim asi! Seda juhul, kui suudate vältida kuraditosinat tüüpviga, mis igasuguse romantika tapavad.

Sul seisab ees kohting sulle meeldiva inimesega. Sa valmistud selleks põhjalikult, riietud, puhastad auto, ehk ostad lilledki… ei, antud juhul sa ju lilli ei osta, vaid teed vähemalt ühte alljärgnevast kümnest veast.

See tähendab, et autoromantikast saab sinu jaoks suure tõenäosusega elu üks kohutavamaid kogemusi. Et seda siiski ei juhtuks, on siin parajalt pikk Autoromantika ABC, mille võid pähe õppida. Selleks, et neid asju mitte kunagi,…  m i t t e  k u n a g i  teha!

SÖÖ TEDA KOHATES KIIRTOITU

Kui erilisena sa end tunneksid, kui pärast tundidepikkust esimeseks kohtinguks valmissättimist leiad end autos, mis haiseb burksi või friikate järele? Kas su kaaslane kulutas tõesti kogu selle aja, et kohe oma riietele ja juustele rääsunud õli igavene lehk külge saada?

Isegi kui sinu kallimale rämpstoit tegelikult meeldib, on selle lõhn tõeliselt ebameeldiv. Kas sa tõesti arvasid, et see täidab õhtu ilusa romantilise auraga? Ja ärme isegi hakka arutama, mida sõidu peal kiirtoidu söömine su hingeõhuga teeb.

Kui sa seni arvasid, et vaid sibul ja küüslauk muudavad su hingeõhu jälgiks, siis nüüd võta teadmiseks, et sama mõjuga on ka õlist läbinõrgunud burks ja friikad. Ja pühi see kaste oma suunurgast palun ära!

Mis värk on tankimisega, miks ei tohiks rallit sõita ja kuidas selle puuksutamisega ikkagi on, seda ja paljut muud loe Acceleristast.