Foto: Google
Tehnika
19. september 2016, 11:59

MÕNUS: uus Chrome'i beetaversioon laseb taustal videosid mängitada

Google andis mõned päevad tagasi välja oma Chrome'i brauseri versiooni 53 – Macile, Windows'ile ja Linuxile, märgib Tech Times. Aga ka nutitelefonide kasutajad ei peaks tundma end kõrvalejäetuna: firmal on mobiili operatsioonisüsteemide jaoks südames eriline koht ja nüüd on saadaval Chrome'i beetaversioon Androidile, järjekorranumbriga 54. 

Beetaversiooni uuenduste puhul on ilmselt olulisemaid võimalus lasta taustal videol mängida. Vanemate Chrome'i versioonide puhul pannakse uue äpi avamisel või koduekraanile naasmisel video pausi peale. 54 beeta puhul pannakse videod küll pausi peale, aga Androidi kasutajale pakutakse märguandega võimalust video mängimist jätkata. 

Ehk: teiste äppide kasutamise ajal on võimalik nautida video heli. Mis seni oli tüütult välistatud – kui panid YouTube'ist mängima lemmikloo, siis puudus võimalus pala nautimise ajal samas näiteks FB-s surfata.

Enne kui Chrome Beta Androidile paigaldad, pea aga meeles, et tegu on Google'i katsejänesega uute omaduste testimiseks ja sestap võib kasutamisel esineda mõningaid konarusi.

Kuidas asi toimib, vaata allolevast videost.