Nutikad nipid kodu sisustamiseksFoto: Foto: Matton Estonia
Nipid
23. september 2018, 15:32

Säästlikud ja praktilised sisustusnipid aitavad peale koduostu raha kokku hoida

Ostes uue kodu, ei jää tihtipeale sisustuse jaoks palju raha üle. Tasub olla nutikas! Jagame sulle viis head nippi, kuidas säästlikult kodu sisustada! 

Väikesed sammud korraga. Kodu sisustamisel tasub olla kannatlik, kõik ei pea kohe valmis saama. Planeeri oma ostud ja jaga pikema perioodi peale ära.

Midagi kallist, midagi odavat. Mõtle, mis on see, mis peab kaua kestma ja vastupidav olema. Investeeri kallisse madratsisse, voodisse ja diivanisse, sest need peavad kaua vastu pidama. Seevastu võid soetada odavama lambi või diivanilaua, et kulud tasakaalus hoida.

Uudista taaskasutuspoodides. Ühe vana on teise uus. Tänapäeval on palju taaskasutuspoode, kust leiab korralike ja põnevaid detaile kodu sisustamiseks. Osa mööblist tuleb Soomest või Rootsist väga heas korras ja soodsa hinnaga. 

Meisterda midagi ise. Oma koju millegi ise valmistamine on vahva. Nii annad kodule tõeliselt oma näo ja südame. Näiteks osta poest kangas ja valmista kardinad ise, nii säästad raha. 

Ära kuhja kodu asjadega üle. Mida vähem asju, seda vähem ka koristamist. Mõtle korralikult läbi, mida sul tõesti vaja on, et sisustamisega liiale ei läheks. 

Nutikad nipid kodu sisustamiseks Foto: Foto: Matton Estonia