Foto: PantherMedia / Scanpix
Tehnika
24. august 2016, 10:06

Tinder teatab: 5 kõige seksikamat meeste spordiala Rio olümpial

Kõigi olümpiamängudega käivad kaasas ka sebimine ja seks ning tänavu veeti Rio olümpiakülla rekordiliselt 42 kondoomi ühe sportlase kohta. Tänu sellisele moodsale leiutisele nagu kohtinguäppp Tinder saame teada, millistel sportlastel olid kõige paremad võimalused nende kummide kasutamiseks, vahendab Men's Health.

Associated Pressi teatel muutus Tinderi kasutamine olümpiakülas võistlejate sissekolimise nädalavahetusel enam kui kahekordseks. 

Tinder kasutas võimalust andmetesse kaevuda ja selgitada, millised spordialad on kohtinguvallas kõige populaarsemad. Rakendus uuris, kui palju tehti olümpiaküla territooriumil erinevate meessportlaste piltide puhul nende paremale (meeldib) ja vasakule (ei meeldi) pühkimist, perioodiks võeti üks nädal peale olümpia avatseremooniat. Tulemused ei pruugi küll olla kuigi teaduslikud, aga nendest koorus välja kena poppide spordialade ja sportlaste edetabel.

5. Judo

"Judo" tähendab jaapani keeles "õrn tee" ning selle eesmärgiks on viljeleda tagasihoidlikkust ja tasakaalu – kahtlemata ihaldusväärsed omadused armastaja puhul.

4. Laskesport

Spetsialistid hindavad, et evolutsiooniliselt meelestatud psühholoogide meelest võib see eelistus olla mõjutatud iidsetest küttimise ja koriluse aegadest. Või siis loodavad naised lihtsalt, et see täpsus tuleb ka magamistuppa kaasa.

3. Sportvõimlemine

Paindlikkus ei tule ju voodis kindlasti kahjuks. Ja võimlejad teevad täisajaga tööd oma keha arendamisel – et see suudaks olla osav ja võimas rööbaspuudel või kangil. Või ka seksis.

2. Tõstmine

Tõstmine arendab lihaseid ja uuringud on leidnud, et naistele meeldivad musklis mehed. Pluss: kuna tõstmisega kaasneb ähkimine ja puhkimine, siis võib siin tuua paraleele magamistoas toimuvaga ehk pidada seda ala omamoodi seksuaalseks.

1. Tennis

Tennisemängijate väledus ja intensiivne keskendumine võib naisi käima tõmmata. ja muidugi ei tule naiste puhul ilmselt kahjuks, et tennisemängijatel on enamasti sale ja lihaseline keha.

***

Ükskõik, mis alaga sa ka ei tegeleks: kui oled aktiivne, siis on sul reeglina parem seksuaalelu. Uuringud on leidnud, et spordi tegemine on seotud parema erektsiooni ja võimsamate orgasmidega. Ja nende nautimiseks ei pea sa olema olümpiasportlane.