Foto: pokemongo.com
Tehnika
24. august 2016, 09:11

Pokémon Go kaotab sära, miljonid kasutajad on juba loobunud (1)

Pokémon Go mängimine, äpi allalaadimine ja multikategelaste jahtimisele kulutatud aeg kukuvad kiiresti. Vastavad andmed paistavad näitavat, et see mäng on lihtsalt üks (mööduv) moehullus, märgib Ars Technica

Juulis oli sel peaaegu 45 miljonit kasutajat, aga augustis on pokémonihuviliste arv vähenenud enam kui 12 miljoni võrra: mängu näib täna harrastavat üle 30 miljoni inimese.

Kuna märgatavalt on kukkunud ka äpi kasutamisele kulutatud aeg, selle allalaadimine ja sisselülitamine, siis võib oodata ka langustrendi jätku. Nii võib eeldada Sensor Toweri, SurveyMonkey ja Apptopia andmete põhjal.

Andmetega tutvunud Bloomberg on teatanud, et teised tuntumad mobiilirakendused nagu Twitter, Facebook ja Snapchat "võivad kergendatumalt hingata", kuna Pokémoni populaarsus on läinud neile seni maksma märkimisväärse hulga kasutajaid.  

Mängu arendaja Niantic aga jätkab sihikindlalt selle arendamist ning on välja andmas selle uusi versioone: 0.35.0 Androidile ja 1.5.0 iOS-ile. "Me töötame kõvasti mitmete uute ja põnevate detailidega, mis tulevikus lisanduvad Pokémon Go'le," teatas ettevõte lisaks.