Foto: zungleinc.com
Tehnika
24. juuli 2016, 10:49

Idufirma lõi päikseprillid, mis kiirgavad muusika otse su ajusse (2)

Meie muusika tarbimise viis on suurte muutuste teel, märgib Dose.

Ükski probleem pole tõsisem kui välja minnes kõrvaklappide koju unustamine. Bussisõit, rulatamine või isegi kiire jalutuskäik läbi pargi on kurb teekond, sest sa pead kuulama teiste inimeste juttu või mis veelgi halvem, looduse hääli.

Õnneks on uue ettevõtte Zungle geeniustel su mure jaoks lahendus ja sa ei pea tundma lootusetust. Nad on tutvustanud päikseprille, mis kasutavad luude juhitavusel põhinevaid kõlareid, mis kannavad muusika üle su kolbale. Tehnoloogia saadab muusika sinuni vibratsioonidega, mis on turvalisem viis, kui kõrvaklappide kõrva toppimine. Ja kuna su kõrvad on avatud, siis oled samas suuteline kuulma, mis sinu ümber toimub.

Ja kuna vibratsioonidega edasiantav muusika jõuab otse su kuulmiseni, siis ei pea sa iial muretsema, et keegi kurdab su muusika liiga palju olevat.

Zungle Pantheri päikseprillid ühenduvad su telefoni bluetooth-funktsiooniga ja pakuvad samu võimalusi kui standardsed kõrvaklapid. See tähendab, et oma päikseprillidega saad kuulata muusikat ja isegi helistada. Sa ei pea kartma ka tuulist ilma – prillid sisaldavad sisseehitatud mürasummutusega mikrofoni, mis muudab kõne ka undava tuulega selgemaks.

Prillidel on peidetud USB-port laadimiseks ja ühetunnise laadimise järel peaks süsteem töötama neli tundi. Tore on ka see, et päikseprillid on veekindlad.

Seda päikseprillide püha graali saab Kickstarteri kaudu ette tellida ja saatma hakatakse neid novembris. Kui need prillid ükskord turule jõuavad, siis hakkavad need maksma 150 dollarit (136,2 eurot).

Kuidas need prillid töötavad, saad vaadata siit.