Foto: pipedrive.com
Tehnika
8. juuni 2016, 14:50

Aasta parimaks mobiiliäpiks valiti Pipedrive

Täna valis asjatundjate žürii kümne finalisti seast Eesti aasta parimaks mobiilirakenduseks müügijuhtimistarkvara Pipedrive. 

Žürii esimehe Asko Seeba sõnul on Pipedrive väga hästi ära tabanud selle, mida on mõtet mobiili peal teha ning nad pole üritanud kopeerida tavaarvuti lahendusi mobiilile, samuti on neil suur hulk kasutajaid kogu maailmas. 

Asko Seeba sõnul on mobiiliekraanist saanud eestlase tähtsaim ekraan. “Mobiil on olulisem kui arvuti ja televiisor ning õnneks näeme ka üha tõsisemalt võetavaid Eestis tehtud rakendusi,” ütles Seeba. 

Žürii liikme, Karma Ventures partneri Margus Uudami sõnul on Pipedrive tulnud välja lahendusega valdkonnas, kus on juba maailmas ülitihe konkurents, kuid hoolimata sellest liigub ettevõte oma valdkonnas maailma esirinnas ning kasvab kiirelt. 

Parima mobiilirakenduse konkursi uue ärimudeli eriauhinna võitis Bike-ID Eesti, parima disaini eriauhinna ning ka NutiKaitse 2017 eriauhinna võitis Pocopay, innovatsiooni eriauhinna võitis VitalFields.com ning rahva lemmiku eriauhinna võitis Elisa Raamat.

Eesti parima mobiilirakenduse konkursi finaali jõudsid Sportlyzer, Pipedrive, Elisa Raamat, Barking, Pocopay, Bike-ID Eesti, Fleep, AirPatrol, VitalFields.com ja Timbeter. Kokku võistles parima mobiilirakenduse tiitlile rohkem kui 50 erineva eluvaldkonna mobiilirakendust.

Eesti parima mobiilirakenduse konkurss on suurim riiklik tehnoloogiakonkurss, millel osalevad juba toimivad lahendused.