Foto: Foto: Laura Strandberg
Uudised
25. mai 2016, 13:24

Veebileht Ideesahver muutis nime!

Eelmise nädala lõpus muutus veebikeskkonna Ideesahver.ee nimi, sest endine Ideesahver jätkab Eesti kõige praktilisema kuukirja – Nipiraamatu kodulehena. Lähipäevil muutub ka Ideesahvri Facebooki nimi Nipiraamatuks. 

Lugejate jaoks, kes on harjunud Ideesahvrist ja selle FB lehelt praktilisi ja huvitavaid nõuandelugusid lugema, midagi ei muutu. Edastame endiselt vähemalt kaks põnevat lugu päevas ning tulemas on mitmeid uusi ja huvitavaid lahendusi. Üheks nendest on maailmas ülipopulaarsed videoõpetused ehk tutorialid. “Nipiraamatu kaheksa ilmumisaasta jooksul oleme lugejateni viinud hulgaliselt vahvaid nippe ja tee-ise lugusid. Soovime olla head teejuhid isetegemise maailmas ka veebilugejatele,” selgitab ajakirja Nipiraamat ja selle uueneva veebilehe peatoimetaja Epp Reinmets.

Ideesahver.ee rajaja ning senine peatoimetaja Evelin Samuel tänab kõiki kaasautoreid ning lugejaid. „On olnud väga põnev ja hariv käivitada ning kasvatada üht portaali, olen ka ise saanud kodu ja aianduse praktilise poole pealt hulga häid nõuandeid kõrva taha panna. Soovin Nipiraamatu uuele veebile tuult tiibadesse!“