Uudised
25. mai 2016, 13:40

Maikuu Nipiraamat müügil!

Maikuu Nipiraamatust leiad : 

Milliste nippidega rõdu kauniks teha?

Linnud siristavad puudel ja põõsastel ning päike soojendab usinasti ninaotsa. Õige aeg on teha terrassile või rõdule korrastuskuur.

Kujunda aiale ilus ja ühtlane hekk!

Hekil on palju ülesandeid. See tähistab krundi piiri, varjab võõra pilgu ning tuule ja tolmu eest, jagab ruumi ning pakub rahulikku tausta kirevale lillepeenrale. Anname nõu, kuidas saada ilus ja ühtlane taimeraam.

Lemmikloom on armukade! Mida teha?

Vahel juhtub, et ühe pere loomad ei saa omavahel läbi või tahavad, et nende lemmikpereliige hellitaks vaid neid. Kuidas lepitada lemmikuid ja kehtestada piire?

Meisterda piknikukott…

Et suures piknikule mineku tuhinas ei ununeks kõige tähtsam – piknikutekk-, õmble see kotiga üheks!

…ja ripptool!

Kellele ei meeldiks mugavas ripptoolis end kerra tõmmata ja vaikselt kõikuda? Meisterda see lihtsa vaevaga!

 Tee ise taimeriiul!

Taimeriiulisse mahub palju ilusaid lillepuhmaid, salateid ja maitserohelist. Pane riiul kaunistama suuremat rõdu või terrassi.

24 lk toitusid igale maistele!

Kuidas soodsalt kevadgarderoobi uuendada?

Kevad lausa nõuab muutusi riidekapis. Kuidas teha seda nii, et rahakott liigselt ei tühjeneks ega peaks poode läbi kammima? Anname nõu!

Kui elu juhib allergia. Mis aitab?

Viimase 10 aasta jooksul on allergiate esinemine järsult sagenenud. Anname nõu, millest leevendust leiab.

Hääletades maailma avastama!

Hääletamine on vana ja läbiproovitud viis, kuidas odavalt reisida. Ehkki see on mõnes riigis ohtlik ja isegi keelatud, on pöidlaküüt paljudes turvalistes sihtkohtades igati omal kohal. Jagame nõu!

Nipiraamatu peatoimetaja Epp Reinmets:

Seekord on minu lemmikuks eksperiment, mille kulgu sain ise lähedalt jälgida ja dokumenteerida. Saatsime katse raames oma kauni kujundaja Mai-Liisi pimekohtingutele, kus sobitati esmatutvust sõna otseses mõttes pimesi – silmaklapid peas. Mis juhtub siis, kui me saame oma partnerist kujundada esmamulje pelgalt hääle ja jututeemade põhjal?

Maikuu Nipiraamatust leiad 164 lehekülge põnevat lugemist. Foto: Foto: Laura Strandberg