Foto: PantherMedia / Scanpix
Tehnika
18. aprill 2016, 15:06

KAS TEMAKE PETAB? Vastata võib madrats

Uus Hispaanias valmistatud kõrgtehnoloogiline madrats võib saata su nutitelefonile teateid voodi kasutaja(te) tegevusest, andes nii kahtlustavatele elukaaslastele vapustava spioonirelva, vahendab uk.askmen.com.   

Kas sinu arvates võib su partner kasutada su reisilkäimisi ära selleks, et omaette mängida? Kui nii, siis ära muretse paarikese teolttabamise pärast, sest tark madrats suudab salapolitseinikuna teha kindlaks, kas partner petab sind.

Hispaania tootja Durmet on loonud madratsi, mis peab voodis toimuva tegevuse üle 24-tunnist valvet ning saadab andmed su nutitelefoni äppi.  

Firma lubab täielikku konfidentsiaalsust (mis on sellise detektiivitöö puhul veider) ja viieaastast garantiid sellele, et madrats annab sulle teada kõigist magamistoa tegevustest.

"Lover Detecion System" ehk maakeeli armukese tabamise süsteem loob 3D-kaardi, mis näitab, millistele voodi aladele rakendatakse enim survet – ja seda reaalajas. Selle järgi peaksid saama aru, kas su magamistuppa sissetungija on partneri salaarmuke või hoopis koer.

"Tulime sellele ideele siis, kui saime teada, et hispaanlased on Euroopa kõige truudusetumad inimesed," ütles Durmet kõneisik Jose Antonio Muinos Daily Mailile. "See on kontseptsioon, mis toob meelerahu meestele ja naistele ning seda mitte ainult öösel, vaid ka terve päeva jooksul, kui ollakse tööl."

Madrats maksab 1505 eurot, mis on madratsi kohta veidi kallis, aga kõigile, kes tahavad muuta oma kodu "Suure Venna" võttepaigaks, võib see tunduda hea tehinguna.

Muidugi võib tuua piinliku olukorra, kui sa esitad oma truudusetule partnerile sellise tõendi petmise kohta, mis põhineb salateenistuse sarnasele saavutusele.