Foto: Kuvatõmmis / Flightradar24
Reisimine
8. veebruar 2016, 12:40

Lennuki purunenud tuuleklaasi tõttu Kiievisse jäänud reisijad jõuavad täna Tallinnasse (4)

Eile tühistati Nordic Aviation/Adria Airwaysi lend suunal Tallinn-Kiiev lennuki tuuleklaasi tekkinud mõra tõttu. Nordic Aviation Groupi pressiesindaja Liis Veersalu sõnas Õhtulehele, et Kiievi lennuliini teenindab täna teine lennuk ja eile õhtul Kiievisse jäänud reisijad jõuavad täna pärastlõunase lennukiga Tallinnasse.

Õhtulehele teadaolevalt sai lennuk tehaselt eriloa ilma reisijateta tagasi Eestisse lendamiseks. Nordic Aviation Groupi pressiesindaja Liis Veersalu sõnas Õhtulehele, et veel pole kindel, millal ja kuhu lennuk parandamiseks suundub.

"Hetkel on veel ebaselge, millal/kus meie lennuki mõranenud tuuleklaas ära vahetatakse. Seega pole praegusel momendil kindel ka lennuki konkreetne tagasilennu aeg," sõnas Liis Veersalu Õhtulehele. Ta lisas, et mistahes juhul katkise lennuki transportimine ka toimub, on alati tagatud pardameeskonna turvalisus ja lennu ohutu kulgemine.

Veersalu sõnul teenindab Kiievi lennuliini täna teine lennuk ning lennud toimuvad plaanipäraselt. "Ka enamus eile Kiievisse jäänud reisijaid jõuab Tallinnasse täna pärastlõunase lennuga," sõnas ta.

CRJ700 lennukiga täna Tallinnasse lendama pidanud reisija sõnul korraldati inimesed eile pärast väikest segadust hotellidesse.