Kuidas hotellituba broneerides mitte petta saada?Foto: AFP / Scanpix
Reisimine
21. november 2015, 06:00

Kuidas hotellituba broneerides mitte petta saada? (2)

Paljud on ilmselt kuulnud lugusid, kui internetis tutvunud paar kohtub päriselt ning selgub, et üks neist on kümme aastat vanem, kui ta pildil paistis. Sama kehtib ka hotellitoa fotode puhul, kirjutab today.com. Kaameratrikid muudavad ruumi tihtipeale palju luksuslikumaks.

Suhtu ettevaatusega fotodesse, mida on kärbitud. Kui pildil on näha vaid basseini nurk, siis võib-olla seepärast, et bassein on väike, kuid külastajale tahetakse jätta vastupidine mulje.

Reklaampiltidel ei ole kunagi rahvahulki. Kui sa unistad rahulikust ja inimtühjast rannast või basseiniäärsest, siis pea meeles, et tegelikult võib see kubiseda teistest külastajatest.

Ära lase ennast mõjutada ilusatest inimestest, kes on hotelli fotodel. Brošüüri piltidel on tihtipeale seksikad modellid ja mitte tegelikud külastajad, et hotell mõjuks glamuursemalt.

Mõtle sellele, mida sulle ei näidata. Kui hotelli kodulehel on vaid kõige ilusama sviidi pildid ja vannitoast mitte ühtegi fotot, siis sel võib olla oma põhjus.

Kui vaade aknast on liiga ilus, et olla tõsi, siis ei pruugigi see tõsi olla. Hotelli reklaampildid on tihtipeale eksitavad, sest neid on Photoshopis ilustatud. Tubadele lisatakse isegi selliseid vaateid, mis on geograafiliselt võimatud.