Foto: TEET MALSROOS
Tehnika
29. oktoober 2015, 10:12

5 vinget äppi sotsiaalmeediahuntidele

Tele2 Eesti tootedirektor Katrin Aron soovitab viit meelelahutuslikku äppi, mis aitavad sul Facebookis ja Instragramis silma paista.

Timeline Cover Photo Maker on iOS-ile mõeldud tasuta äpp, mis lubab sul kujundada isikupäraseid Facebooki päisepilte. Tegu on App Store’s ühe kasutajamugavuse poolest hinnatuima äpiga, mis võimaldab kombineerida päises mitut fotot, lisada tekste, muuta tausta ja palju muud

Hyperlapse on rakendus Instagramilt endalt, mis aitab iOS-i kasutajatel filmida sündmusest kiirvideo, mille saad laadida üles näiteks Instagrami. Pilvemustrid, lainete loksumine, peo ettevalmistused või päikeseloojang muutuvad kerge vaevaga nii efektseks lühivideoks, et sõbrad küsivad sinult, kuidas sa seda küll tegid.

Androidi kasutajatele soovitatakse alternatiivina äppe Lapse It või Hyper Timelapse.

Moldiv on nii Apple Store’st kui Google Play’st allalaetav rakendus, misvõimaldab luua piltidest fantastilisi kollaaže, lisada neile efekte, teksti, muuta fotode suurust ja kuju ning palju muud. Moldivi eeliseks on see, et äpp sisaldab väga palju erinevaid malle nii kollaažide kui lisaboonusena ka ajakirjalike postrite kujundamiseks.

Aviary on nii iOS-is kui Androidil kasutatav äpp fototöötlushuvilistele, kes hindavad suurt hulka erinevaid võimalusi oma foto tuunimiseks. Enne foto sotsiaalmeediasse üleslaadimist saad eemaldada modellilt näiteks punased silmad, korrigeerida näonahka, valgendada hambaid ja teha fotole värviparandusi.

Squaready on tasuta rakendus Instagrami-sõpradele, kes on sageli kimpus murega, et vaja on üles panna foto, mis pole tehtud ruudu mõõtmetes. Äpp võimaldab säilitada foto dimensioonid, aga lisab taustale sinu valitud toonides raami, muutes pildi Instagrami-sõbralikuks. Rakendus on olemas nii Apple Store kui Google Play poodides.

Overgram on iOS-i tasuta versioon tasulisest rakendusest Over, mis tuleb kasuks siis, kui soovid oma Instragrami fotodele lisada ilusaid tekste. Kujunda kauneid tsitaate või lisa piltidele vaimukaid ääremärkusi – valik on sinu.