Reisimine

Koolivaheajal päevaks Stockholmi või Helsingisse (5)

LISA KOMMENTAAR

azza18. oktoober 2015, 22:59
Peterburg on mõislikum valik - Helsinkis ja Stokholmis ei tunne kohalikudki ennast turvaliselt,mis mõtet on siis ennast ja oma peret teadlikult ohtu panna.Ei saa ju kunagi kindel olla kas mingile tulnukale ei tule pàhe kedagi noaga suskida,et välja saatmise asemel vanglasse pääseda või on su lapsed liialt siniste silmadega,mis annab põhjust mõnel mustal su lapsi rünnata
Polnud18. oktoober 2015, 00:05
Tükk aega linnalaevaga(Tallinn -- Stokholm) sõitnud ja üllatuseks märkasin seal karja kauaoodatud pagulasi kes laevas lõbusalt oma toetuse eest elasid. Põhitegevuseks ilusatel meie tibide lõbusamine. Jälgisin ülevalt rõdult igavusest värki.Üks iluspoiss jõudis pika õhtu jooksul mingi 3-4 tibiga nii pooleks tunniks vahepeal kaduda ning väsinult tagasi tulla.Nii, et soovitan soojalt meie piigadele: teie eest hoolitsetakse hästi! joogid peate küll ise ostma, aga musta vembla kogemuse saate kindlasti kui natukenegi välimust on.Nii, et lahingusse!!!
.
mittemingiljuhul!17. oktoober 2015, 09:38
ei tänan, ja ilmselt valin ka edasisteks puhkusteks mõne oma isikupärase näo säilitanud riigi.
A.H.17. oktoober 2015, 23:35
Kui sellist leiad, siis ütle mulle kah? Teaks kuhu põgeneda, kui pabulaste hordid varsti platsis on.;) Sveits on muidugi, kuid seal meiesuguseid vaeseid rotte ei taheta.;)
mees18. oktoober 2015, 06:02
rootsis 1x ja soomes 6x!!!!!!! parem kui tln istuda terve aasta