Nutiseadmete vutlar
Reisimine
6. juuni 2015, 08:00

9 kasulikku vidinat nutikale reisijale

Reisida on mõnus, kui sa ei pea muretsema, kus on rahakott ning kus oma telefoni või tahvelarvutit laadida. Kui tahad, võta reisile kaasa seebitükisuurune pesumasin! Crookedbrains.net tutvustab nutikaid vidinaid.

Kaasaskantav pikendusjuhe

PluGO on tubli väike abimees: kaasaskantav pikendusjuhe, mis võimaldab ükskõik mis riigis mitut seadet korraga laadida.

Mobiilne akulaadija

Mobiilne akulaadija ehk akupank on lisapatarei, mille saab kodus ära laadida ning vajalikul hetkel mobiiltelefoni, tahvelarvuti või mõne muu tühjakssaanud seadmega ühendada. Sulan Bag Tag ühildub mikro-USBga laetavate nutitelefonide ja iPhone’idega. Ühe kasutuskorraga saab nutitelefoni täiesti laetud ning vidinal jääb rammu veel tublisti ülegi.

Võtmehoidja-akulaadija

Keycharge on pisike multifunktsionaalne võtmehoidja-akulaadija, mis annab su nutitelefonile või USB-seadmele vajadusel vunki juurde.

Juhtmevaba kõvaketas

LaCie Fuel on reisil oivaliseks meelelahutuskeskuseks. See juhtmevaba kõvaketas mahutab terabaidi jagu infot – üle viiesaja filmi või tuhandeid fotosid, laule ja dokumente. Sellele pääseb ligi nii iPadi, iPhone’i kui ka Maciga. Täielikult laetud LaCie Fuel peab vastu kuni kümme tundi ning laseb sul oma sisu nautida seega päev otsa, ilma et vajaksid internetti või juhet.

Mobiilne ilmajaam

WEZR on seade, mis annab su nutitelefonile teada, milline on ilm golfi- või rattarajal või teisel pool mäge reaalajas, kuid ka näiteks õhtupoolikul. Sensori saad kinnitada näiteks jope, seljakoti või suusakepi külge. Tema rakendus ühildub Apple’i seadmete ja Androidi süsteemiga.

Nutiseadmete vutlar

BookBook Travel Journal on kõvade kaantega nahkvutlar, millesse mahub nii sinu tahvelarvuti kui ka juhtmed-laadijad, hiired-kõrvaklapid. Sees on taskud ja kummipaelad kõigi asjakeste paigutamiseks.

Fotoaparaadi hoidja

Kas pole tihti nii, et näed võõras linnas kõndides midagi vapustavat, kuid selleks ajaks, kui oma fotoaparaadi kotist välja saad õngitsetud, on vaatepilt juba möödas. Cotton Carrier Strapshoti lukustusmehhanism hoiab su fotoka kenasti ihu ligi, kuid vajadusel saad selle ühe liigutusega kätte.

Raamatukujuline seif

See kaval seifike Real Book Safe on end raamatuks maskeerinud. Nii on su väärtuslik vara pikanäpumeeste eest kenasti kaitstud.

USB seinalaadija

USB Wall Recharger seinalaadija ettevõttelt TYLT võimaldab nutitelefoni käigu pealt laadida.