Reisimine

Elron rattapiletit esialgu ei kehtesta, kuid palub reisijatel tipptundidel ratastega rongi mitte tulla (19)

LISA KOMMENTAAR

pange17. aprill 2015, 09:56
viimabe vagun jalgrataste tarvis!1kibdel vagun, mitte et igas vagunis rattad!sinna rataste vahele mahuvad inimesed, aga neil võiks olla soodsam pilet!Paraku Eestis soodustust ei kiputa andma, ikka taisrauaga!Jalgrattur ei saasta linnaohku, aga kui ikka autoga voi bussiga ei liigu, siis keelame ka jalgratta!paraku Riidiperest- Tallinna on veits pikk maa!Vanades rongides olin suur rattakasutaja!
Tehku siis rattapiletid tipptunni ajal.17. aprill 2015, 01:10
qwert15. aprill 2015, 15:02
Tehku tõesti rattapiletid, mida peaks näiteks ennem broneerima. Siis poleks üleliigseid rattaid rongi peal. Kes jääb ilma kohast, jääb ilma. Inimesed on ka laisad ja ei viitsi ennem midagi läbi mõelda, on vaid egoistliku mõtlemisega, et tahan ja pean saama. Kui miskit ei meeldi siis kohe kõik teevad liiga. Jube virisemine käib pidevalt
Päikseke15. aprill 2015, 14:58
Tegelikult need ratturid on ise parajad ülbikud.
Tipptunnil sai mindud tallinn-viljandi rongi.Mingi vanem naine tuli raplast peale ja kui nägi, et mina hõivan lapsevankriga ratta kohta siis sain sellise sõimu.Et ma võtku nüüd oma lapsevanker ja mingu järgmises peatuses maha, temal kui ratturil on EELISÕIGUSED seal seista.Karjus sedasi, et pool ringi vist kuulis seda.
Ja teine teema on, miks ratturid ronivad lähirongile.Näiteks rattur tuleb peale balti-jaamast ja väljub juba nõmmel.See maa pole pikk, et sõita seda rattaga.Isegi sõitnud seda maad lastega koos.
Viga on ikka muus!15. aprill 2015, 13:36
See, kui vagunis on ettenähtud jalgrataste osakond, siis see ongimõeldud nende jaoks. Mitte nii, kus tipptunnil on kõik istmed, seisualad (k.a. rattasektor) rahvast pungil. Ja kui jaamast peaks keegi ka rattaga või lapsevankriga sisenema, siis ollakse kurjad. Normaalne on, et seisukohti rongis ei ole ja kõik reisijad saaksid istuma! Lihtsaltrongid on liiga lühikesed ja vaguneid on nii vähe!
kusti15. aprill 2015, 09:31
Ei saa aru, miks jalgrattapiletit ei kehtestata? Miks peab jalgrattavedu olema tasuta? Kommunism sai ju otsa! Igal pool Euroopas on olemas jalgrattapilet ja ka jalgratastega reisijatele vastavad vagunid.
imestap14. aprill 2015, 21:50
to Tea14. aprill 2015, 21:41
Ei, üks titevanker võtab neljalt ratturilt võimaluse oma ratast konksu otsa tõsta, nii et alustame ikka sellest...
reisija14. aprill 2015, 20:32
Tähelepanu rattata reisijad valmistuge takistuste ületamiseks suvistes rongides ja titekärud pikkadeks maratonideks jalgsi,sest jalgrattur peabki kindlasti rongiga sõitma, ta on ju ’rohelise liikumise’’ pooldaja. Rongid ostis majandusministeerium mitte härra ossip. Need rongid on Eesti riigi nägu võimalikult säästlikud ja seega mitte mõeldud rohkem,kui 10 ratta jaoks,ega nendes pole alati ka reisijatele ruumi. Lisavagun ei maksa autoraha vaid tunduvalt rohkem. Miks bussis,trammis rattaid ei veeta.
.
14. aprill 2015, 20:15
Vaadates härra Ossipi nägu tundub, et temale kuluks väga rattasõit ära.
Elron aga kipub ülbama, et ärge rattaga rongi TRÜGIGE.
Loen just majandusministeeriumi teede-ja raudteeosakonna juhataja Ain Tatteri kirja sellel teemal.
Täiesti selge on, et ministeeriumi ametnik pole käinud rattavagunis ega näinud rattahoidlat.
Tubli raudteelane!
präks14. aprill 2015, 19:45
Koolikottidega lapsed ja tüsedamad inimesed. Ka teid hoiatatakse. Kui kavatsete tipptunnil sõita, siis tuleb teid varsti piletiga karistada.
präks14. aprill 2015, 19:43
Väga ebameeldiv olukord, kus rongifirma ajab oma tegemata tööga ratturid ja mitteratturid omavahel tülli. muide ratastool ja lapsevanker võtavad ka palju ruumi ja neid ei saa üles konksu otsa tõsta. kas keelame ära ja vaatame hukkamõistvalt, kui keegi julgeb omale vajalikul ajal nendega rongis
sõita.
ratataa14. aprill 2015, 19:18
Rataste vagun on märgistatud vastavalt, elik vagun on ehitatud kaheteistkymne rattakonksuga. Virin, et rattad sinna vagunisse ei kuulu, on kohatu egoistlik pläma! Inimene, kes ei ole võimeline vastavaid märgistusi mõistma, esitagu täpsustavaid kysimusi Elroni töötajatele. Et rattad on mustad ja... No inimesed, ei oska oma liikumist rongis koordineerima, et kasutada muid uksi peale rattavaguni oma, eriti kui see paistab juba kaugelt täis olevat?!
Küll aga ei poolda olukordi, kus noor tugev mees ei saa aru, et kisub kitsaks ja EI TÕSTA oma ratast konksu otsa! Kolm neli sellist tegelast ja ongi läbikäik umbes.
Tea14. aprill 2015, 17:39
Jalgratas võtab 3 reisija ruumi ,teeb rongi poriseks ja mina pean rataste vahelt läbi pugema.Olen pileti poolt!!!
tea Tea14. aprill 2015, 19:34
Ja meie oleme sinusuguste vastu. Kust sellised tulevad?
ülle14. aprill 2015, 17:36
Siinkohal eelnenutega nõus,lisage vaguneid juurde,et kõik mahuksid ka jalgratastega.
vanaisa14. aprill 2015, 17:26
Kuule Ossip! Ma käin rattaga tööl ja töölt koju. Mul pole jeepi nagu sul. Muretse vaguneid juurde, et kõik mahuks jne. Sa oled vast ainuke kes ei populariseeri .....tule pilve pealt alla ja tee midagi tava inimese jaoks.
aga14. aprill 2015, 17:02
Mingi palumine siin küll ei aita. Vaja ikka kindlad reeglid kehtestada, milliste rongide peale rattaga minna ei tohi!
just14. aprill 2015, 16:07
jääge peale tööd ületunde tegema.