Foto: Vida Press
Reisimine
11. aprill 2015, 08:00

Kuidas lennujaamas aega surnuks lüüa? (7)

Mine ujuma. Singapuri Changi lennujaamas saab õhkutõusvaid ja maanduvaid lennukeid jälgida välibasseinis supeldes. Sama võimalust pakub ka Dubai rahvusvaheline lennujaam, kus saab väikese tasu eest sisebasseinis ujuda.

Uisuta.

Lõuna-Koreas võib Incheoni lennujaamas aega parajaks teha jääväljal uisutades.

Mängi golfi.

Sportlikult saab aega veeta ka Hongkongi rahvusvahelise lennujaama golfiväljakul.

Naudi kunsti.

Pariisi Charles de Gaulle’i, Amsterdami Schipoli ja San Francisco rahvusvahelises lennujaamas ootab külastajaid kunstinäitus.

Mine kinno.

Selle asemel, et oma nutiseadmest filmi vaadata, on Hongkongi rahvusvahelises lennujaamas olemas IMAX kino, kus näidatakse uusimaid linateoseid. Kino on olemas ka Praha, Incheoni ja Singapuri Changi lennujaamas.

Lõõgastu spaas.

Jaapani Kagoshima lennujaamas võib end tasuta poputada kuuma jalavanniga. XpresSpa, Wellness Spa ja Be Relax pakuvad oma spaateenuseid kogu maailma lennujaamades.

Naudi loodust.

Dubai rahvusvahelises lennujaamas saab lõõgastuda zen-aias ja Changi lennujaamas aja maha võtta kesk lendlevaid liblikaid. Vancouveri rahvusvahelises lennujaamas on kaks suurt rohkem kui 5000 mereelukaga akvaariumi. Kuala Lumpuri rahvusvahelises lennujaamas aga ootab reisijaid "džungel" ning rohelusse saab varjuda ka Incheoni lennujaamas.

Külasta raamatukogu

Tallinna ja Amsterdam lennujaamas on mõnus pugeda sebimise eest pakku raamatukokku. Taiwani Taoyuani rahvusvahelises lennujaamas on olemas ka e-raamatute raamatukogu. (ALLIKAS blog.klm.com)