Kylie Minogue Ibizal.Foto: REX/Vida Press
Reisimine
29. märts 2015, 17:54

REISILE: loe, kus eelistavad puhata staarid! (4)

Üks valib sihtkoha kohaliku köögi, teine veetemperatuuri ja kolmas looduse järgi. Portaal yuviral.com on aga kokku kogunud paigad, kus eelistavad puhata staarid

Los Carbos, Mexico
Mexico kõige kiiremini kasvavas suvituspiirkonnas on kuulsuste kontsentratsioon eriti kõrge, näiteks armastavad siin lõõgastuda Jenniefer Aniston, Jennifer Lopez ja George Clooney

Fiji saared
Kui sul on kange kiusatus kiiresti raha põletada – võimalusel koos mõne staariga –, siis paremat paika kui Vaikse ookeani kagunurgas asuva Turtle Islandi paradiisirannal on raske leida. Korraga lubatakse saarele vaid 28 inimest. Kui tahad muust maailmast eralduda ja samal ajal näha mõnd oma iidolit – näiteks Nicole Kidmani, Russell Crowe'i või Keith Richardsit – siis Wakayal on see täiesti tõenäoline. Aga veel tõenäolisem on, et pärast puhkust Fijil ei taha sa näha oma pangakontoseisu. 

Hamptons, USA
USA ajaloolisse suvituspiirkonda on endale kinnisvara soetanud nii mõnigi staar. Seega võib suvel näha Steven Spielbergi, Martha Stewartit ja Jerry Seinfeldi oma valdustes liikumas näha. 

Kariibi mere saared
Saint Barts pole staaridelegi tundmatu. Nii võib saarel kohata Mick Jaggerit ja Tom Hanksi. Saint Lucial aga meeldib aega maha võtta Mary-Kate ja Ashley Olsenil ning seal võis sageli näha ka Amy Winehouse'i. 

Mallorca, Hispaania
Kui eelistad rannas lebamisele kultuuriväärtusi vaadata, siis sõida Mallorcale ning otsi üles ka saarel endale villa ostnud Michael Douglas ja Catherine Zeta Jones. 

Bora Bora, Prantsuse Polüneesia
Kuigi vahel kutsutakse saart ka Boring Boring (boring – igav ing. k), armastavad just sellel Prantsuse Polüneesiale kuuluval saarel aega veeta Charlize Theron, Sharon Stone ja Nicole Kidman. 

Maui, Hawaii
Tahad näha tähti mujalgi kui taevas? Siis sõida Hawaii saarestiku suuruselt teisele saarele. Kui sa ka ei trehva Gerard Butlerit või Britney Spearsi, võid olla kindel, et oled veetnud suurepärase puhkuse. Inglise juhtiva reisiajakirja Conde Nast Traveler lugejad on juba aastaid valinud Maui parimaks puhkusesaareks. 

Ibiza, Hispaania
Saar, kus pidu kestab hommikust õhtuni ja nii seitse päeva nädalas. Peale Euroopa staaride armastavad siin pidutseda ka Leo DiCaprio ja Kylie Minogue

Como järv, Itaalia
Itaalia staarimagnetiks on kujunenud Como järv, mis tõmbab sageli kohale ka Avril Lavigne ja George Clooney. 

St. Moritz, Šveits
Unusta kilomeetrite pikkused valged liivarannad ja sõida parem Šveitsi. Varsti võidki koos George Clooneyga imetleda lumiseid mäetippe ja nautida äsja sadanud lund. St. Moritzist, kus peeti 1928. ja 1948. aasta taliolümpiamängud, on saanud nüüd üks maailma kallemaid suusakuurorte.