Pildil on Etihad Airwaysi reisi EY183 lennuk erutatud reisijatega, kes jõudsid 4. jaanuaril 2015 pärast pikka viivitust San Franciscosse. Lennureisijad olid ärritunud 28 tunni pikkuse lennureisi pärast üle ookeani, mis sisaldas 12 tundi ootamist Kesk-Aasia lennuväljal ilma toidu või korraliku lennuinformatsioonita. Foto: AP / Scanpix
Maailm
5. jaanuar 2015, 16:19

Seitsmetunnisest õhusõidust sai 40tunnine põrgu (8)

Õhusõidule Abu Dhabist Düsseldorfi kulus poolteist päeva, lennureisijaid tabas üks ebaõnn teise järel.

Lennufirma Etihad Airwaysi lend EY23 algas möödunud reedel pahaendeliselt: reisijatel tuli oodata Pärsia lahel püsinud paksu udu tõttu 13 tundi starti.

See oli tõesti alles algus, sest kui lennuk oli lõpuks õhtu tõusnud, hakkas ühel vanemaealisel reisijal halb. Piloodid maandasid lennuki Viini, et 73aastane mees arstide hoolde anda. Hiljem mees surigi, kirjutab Thelocal.se.

Reisijad aga majutati Viinis ööseks hotelli. Düsseldorfi jõudis lennuk alles pühapäeva pärastlõunal, lastes piinatud reisijad omaste ja sõpradega kokku.

Reisijad reageerisid juhtumitele erinevalt. Mõned ütlesid, et lennukis oli kaos, teised jälle kiitsid lennukimeeskonna tegutsemist meditsiinilise hädaabi surve all.